Menü Kapat

KÜTAHYA MİLLETVEKİLİ BİÇER; “SİMAV’IMIZA HAYIRLI OLSUN.”

AK Parti Kütahya Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Adil Biçer, sadece Simav ve Kütahya’nın değil Türkiye’nin en büyük proje yatırımlarından birisi olacak Simav Tarıma Dayalı İhtisas Sera (Jeotermal Kaynaklı) Organize Sanayi Bölgesi (TDİOSB) için parsel tahsis başvurularının başladığını müjdeledi.

Simav’ın  ‘Kurutulmuş Göl Arazisi’ içinde tamamen tarım vasfını yitirmiş bir alanda hayata geçirilecek olan proje ile ilgili olarak gazetemize açıklamada bulunan Milletvekili Biçer şöyle konuştu;

“Simav’da hayata geçireceğimiz toplam büyüklüğü 1.185.000 m² olan Tarıma Dayalı İhtisas Sera (Jeotermal Kaynaklı) Organize Sanayi Bölgesi için parsel tahsisi başvuruları başladı. Proje sahasında toplamda 828.502 m² alanda teknolojik seralar kurulacak olup, yaklaşık 69.158 m² alanda ise ihtisas konusuna uygun sanayi tesisleri parselleri yer alacaktır. TDİOSB alanında 10.000 – 28.000 m² büyüklüğünde 44 adet sera parseli ve en az 3.400 m² büyüklüğünde 16 adet sanayi parseli bulunmaktadır. Sera parselleri m² birim fiyatı 800 TL, sanayi parselleri ise 2.500 TL olup, başvurular 31 Aralık 2023 tarihine kadar alınacaktır. Detaylı bilgi ve belgeler için TDİOSB Müdürlüğüne başvurulabilir. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere projenin hayata geçmesinde emeği olan herkese şükranlarımı sunuyorum.”