Menü Kapat

MHP’Lİ BAYAN BAŞKAN ADAYI AKTULUN; “BENİM DE HEDEFLERİM VAR”

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için Kütahya ilçesi Simav’da belediye başkanı aday adaylığını açıklayan ilk isim olan ve aynı zamanda partisi tarafından Simav için ilk belediye başkan adayı gösterilen MHP Simav Belediye Başkanı Adayı Kübra Tekel Aktulun, seçim çalışmalarına 15 kişilik meclis üye listesiyle programını belirleme çalışmalarına başladı.

Gazetemize özel yaptığı açıklamasında MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli tarafından Simav’a belediye başkanı adaylığının resmen duyurulduğunu bildiren evli ve 1 çocuk annesi İnşaat Mühendisi Aktulun, Simav Belediyesi için bu güne kadar bir bayan belediye başkanının seçilmediğini, Simav’ın bu alanda bir ilke imza atmasının pek de uzak olmadığını, bunun Türkiye’de çok güzel ve başarılı örnekleri olduğunu kaydetti.

SEÇMENİN YARISI KADIN..

Simav’da kayıtlı seçmen listesinin yarısını neredeyse kadınların oluşturduğunu, her kadının en azından 5 yıl için sesini duyurabileceği, kapılarının kendisine sürekli açık olacak bir belediye yönetimine evet demesinin zor olmayacağını açıklayan Aktulun, aday olmadan önce inşaat mühendisi olarak hizmet verdiği kurumlardan dolayı Simav’ı köy ve beldeleriyle çok iyi tanıdığını anlatı.

MECLİS ÜYELİKLERİ İÇİN DEĞERLİ İSİMLERLE GÖRÜŞÜYORUM..

Başkan Adayı Aktulun, “Simav’a başarıyla hizmet etmenin bir yolu da yöreyi tanımaktan geçiyor. Çünkü Simav; köyleri ve mahalleleriyle birlikte bir bütün.

Bu yüzden meclis üyeliği için teklif götürdüğüm ve Meclis üyesi olmasını istediğim şehrimizin değerli isimleri aynı zamanda alanında ve konusunda bu topraklarda yaşayan ve saygı gören insanlar. Onlarla Simav’ı daha da geliştirmek, şehrimizi geleceğe taşımak adına gecemizi gündüzümüze katacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

GENÇLERİMİZİN HAYALLERİ DE İLGİ ALANIM OLACAK..

Kendisini genç bir anne ve genç bir belediye başkanı adayı olarak gördüğünü, Simav’ın 18 mahallesi ve Beyce’de hatırı sayılır önemli bir oy kullanma çağında olan ve giren gençlerin de bulunduğunu sözlerine ekleyen Aktulun, “Partimin insana ve topluma hizmet verme yolunda var olan tüm ilkelerine bağlı kalarak şehrimizin genç insanlarının sadece istek ve beklentilerini değil, hayal olarak gördükleri beklentilerini de onlarla birlikte gerçekleştirmek istiyorum. Üniversitelilerimizin dayanağı, uzanan eli ve sesi olmak, yaşlılarımıza, esnaflarımıza, emeklilerimize 7/24 hizmet etmek istiyorum.” diye konuştu.