Menü Kapat

MİLLİ ATLET GAZETEMİZDE

Simav’ın spor dünyasında kendi gayretleri, antrenörü Yıldıray Kaya’nın emekleri ve atletizm tutkunu sporsever iş insanlarının desteği ile adeta başarıdan başarıya koşan milli atlet Sıla Ata Simav’ın Sesi Gazetesine ziyarette bulundu.

Türkiye Dağ Koşusu Şampiyonası’nda ikinciliği elde ederek gümüş madalya kazanan ve Taylant’da yapılacak Dünya Dağ Koşuşu Şampiyonuna katılma şansı yakalayan ‘Rüzgarın Kızı’ Sıla Ata, sporla eğitimi aynı çizgide başarıyla götüren bir isim.

Gazetemize yaptığı ziyarette Dumlupınar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesine kayıt yaptırarak 4 yıllık lisans eğitimi almaya hak kazanan Ata, hedefleri konusunda da mütevazı açıklamalarda bulundu.

Antrenörü Yıldıray Kaya ile birlikte geldiği gazetemizde amacının Dünya Şampiyonasına katılmak ve Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin yıldönümü olarak her yıl düzenlenen 27 Aralık Atatürk Kır Koşusuna katılmak olduğunu belirten Enkaspor’un başarılı sporcusu Sıla Ata, “Her antrenmanımda olduğu gibi her yarışmada arkamda hep Simav halkının olduğunu hissediyor, kulübümü, ilçemizi, ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmenin mücadelesini veriyorum. Bana desteğini esirgemeyen ve sürdürenlere minnettarım” dedi.