Menü Kapat

ÖZET GETİR, TOSTU GÖTÜR

Simav’ın 6 beldesinden birisi olan doğal içme suları ve marka tescilli kestanesiyle ünlü Demirciköy beldesinin fast food merkezi ‘Büfeterya’ her sömestri tatilinde geleneksel hale getirdiği ‘Özet Getir, Tostu Götür’ kampanyasını yine başlattı.

Sömestri ve yaz tatillerinde ilkokul öğrencilerin hem tatillerini değerlendirmesi hem de onların tatil yaparken öğrenmelerine katkı sağlayacak kitap okuma ve okuduğu kitabın özetini çıkarma çabalarını Büfeterya olarak tostla ödüllendirmesi özellikle eğitim çevreleri tarafından da büyük destek görüyor.

YETERKİ OKUSUNLAR..

Konuyla ilgili olarak gazetemize sürdürdüğü geleneğini anlatan Büfeterya’nın renkli yüzü Ayşe Arslan, “İçinde bulunduğumuz sömestri tatili için Milli Eğitim Bakanlığı öğrencilere öğretmenlerinden ödev vermemelerini isterken tatilde yapılabilecek en güzel aktivitenin boş zamanlarda kitap okumak olduğunu herkes kabul ediyor. Büfeterya olarak hem onlara destek olmak hem de midelerinin sesine kulak vermek için başlattığımız kampanyamız devam ediyor. Yeni nesillerin okuması, bilgi sahibi olması ve geleceği dair hayaller kurmasında bir tostun ne önemi var ki. Çocuklarımız yeter ki okusunlar. Eğitim ve öğretime bizim de desteğimiz bu olsun” diye konuştu.