Menü Kapat

SEÇiMDEN SONRA

31 Mart Yerel Seçimlerin Simav’daki en güçlü tarafı olarak gösterilen ve Simav belediye Başkanlığını MHP’ye kaptıran AK Parti Simav İlçe başkanlığı, Simav halkı tarafından Simav’ın ilk bayan belediye başkanı seçilen Kübra Tekel Aktulun’a Belediye Başkanlığı makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

AK Parti Kütahya Milletvekili Av. Adil Biçer, AK Parti Simav İlçe Başkanı Orhan Akboğa, AK Parti’nin bazı yönetim kurulu üyeleriyle kadın ve gençlik kolları yöneticilerinin katıldığı nezaket ziyaretinde Belediye Başkanı Yüksek İnşaat Müh. Kübra Tekel Aktulun konuklarını belediye girişinde karşıladı.

MHP Simav İlçe Başkanı Bayram Yılmaz ve Belediye Meclisine yeni seçilen MHP’li üyelerin de hazır bulunduğu ziyarette Cumhur İttifakının AK Parti Heyeti MHP’li Başkan Aktulun ve değer MHP’lileri seçim sonuçlarıyla ilgili olarak tebrik ederken buluşmanın ilk konuşmacısı AK parti Milletvekili Adil Biçer oldu.

KÜTAHYA MİLLETVEKİLİ BİÇER, “SİMAV KIRMIZI ÇİZGİMİZ”..

Sözlerine; “Seçmen Simav’da seçimini yaptı, Simav halkının verdiği karara saygılıyız. AK Parti olarak Simav’da bizlere muhalefet görevi verildi ama Simav’ımız için yapılacak her hayırlı işlerde yanınızda olacağız muhalefetlik yapmayacağız” diyerek bir giriş yapan milletvekili Biçer şöyle devam etti; “AK Parti Simav Belediye Meclisi üyesi arkadaşlarımız siz ve ekibinizin Simav için yapacağı her hayırlı işlere engel olmayacak tam tersine birlik beraberlik içinde destek olacaktır. Belediyemizin projelerinin takibi noktasında ben şahsım adına Ankara’da yapılması gereken işlerde hep yanınızda olacağım aynı zamanda AK Parti İlçe Teşkilatı başkanım ve teşkilat üyesi arkadaşlarda destek olacaklardır. Simav Belediyesi olarak, AK Parti Belediyesi olarak başlamış olduğumuz projelerin tamamlanması noktasında desteğimizi sürdüreceğiz. Simav seçmeni bir tercihte bulundu. Belediye Başkanı olarak MHP İlçe Teşkilatının adayı olan Kübra Tekel Aktulun’u belediye başkanı seçti ve biz bu karara saygılıyız. Belediye başkanı parti rozetini bir kenara bırakıp herkesin taleplerine karşılık vermeli, belediye başkanı ayrıştırmadan her kesimin belediye başkanı olmalıdır. Seçimler siyasi tercih dönemidir ve halk tercihini yaptı ve bundan sonra artık memlekete hizmet etme zamanı ve her zaman yanınızdayız. Simav bizim kırmızı çizgimiz, Simav için seçim tercih dönemi bitti artık 5 yıl boyunca hizmet etme zamanı başladı. Başkanlık göreviniz size ve Simav halkına hayırlı olsun başarılar dilerim.”

Buluşmada yer alan AK Parti Simav İlçe Başkanı Akboğa ve MHP İlçe Başkanı Yılmaz, seçim sonuçları ve yeni dönemle ilgili görüşlerini dile getirdikten sonra ise Simav Belediye Başkanı Aktulun şu ifadelerde bulundu.

BAŞKAN AKTULUN; “BAŞLATILAN PROJELERE DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUZ”..

Aktulun; “Ben sizlerin muhalefette değil her zaman yanımızda olmanızı istiyorum. Kütahya Milletvekillerimin hepsinin yanımızda olup yapılacak projelerde bizlere destek vermelerini istiyorum. 5 yıl boyunca belediye meclisimizde de Simav’ın hayrına ve iyiliğine olan tüm işlerde bizlerin yanımızda olmanızı istiyoruz. Hep birlikte Simav için elimizden geleni yapmalıyız. Simav Belediyesinin devam eden projelerinin bitirilmesi noktasında desteklerinizi bekliyoruz. Simav için hayırlı olan her konuda muhalefet değil birlik beraberlik içinde olalım. Nazik ziyaretinizden dolayı vekilimize ve AK Parti Simav İlçe Teşkilatına teşekkür ederim.” dedi.