Menü Kapat

SİMAV AK PARTİ’DE YENİ YÖNETİM BELİRLENDİ

AK Parti Simav İlçe Başkanlığı görevinden yönetim kurulu üyeleriyle birlikte istifa dileğini AK Parti Genel Merkezine sunan ve isteği kabul gören başkan Ahmet Kulat’ın bu dileğinin ardından yapılan temayül yoklaması ve değerlendirmeler sonrasında partinin Simav Belediye Meclis Üyesi olan Harita Kadastro Mühendisi Orhan Akboğa’nın Simav AK Parti İlçe Başkanı olarak atanmasının ardından AK Parti Simav İlçe Başkanı Orhan Akboğa’nın öncülüğünde gerçekleşen toplantının sonrasında yeni yönetim belirlendi.

Buna göre AK Parti Simav İlçe Başkanı Orhan Akboğa’nın öncülüğünde faaliyet gösterecek yeni yönetime; Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Murat Karakoç, Teşkilat İşleri Başkanı Abdullah Emre Çetiner, Seçim İşleri Başkanı Melek Çaylak, Tanıtım Medya Başkanı Fatih Ören, Sosyal Politikalar Başkanı Sevim Kabak, Yerel Yönetimler Başkanı Yasin Özer, Ekonomi İşler Başkanı Erhan Kaymaz, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Yusuf Gündoğan, Mali ve İdari İşler Başkanı Mehmet Baytekin Oruk ve İlçe Sekreteri Osman Toros getirildi.

İlçe Yönetim Kurulu üyelikleri ise; Bilir Yüksek, Burak Özyurt, Zafer Köybaşı, İsmail Ordukaya, Adem Karaman, Erman Dündar, Şeref Yıldırım, Veli Özçelik, Tayfun Kosor isimlerinden oluştu.

Gerçekleştirdikleri toplantının ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Simav İlçe Başkanı Orhan Akboğa, iyi ve icraatçı bir yönetim oluşturduklarına inandıklarını kaydederek, tüm ekip arkadaşlarına başarılar diledi.

Başkan Akboğa, “Gerçek bir uyum içinde çalışacağımıza inandığım kıymetli ilçe yöneticisi arkadaşlarımla hem partimizi hem de Simav’ımızı hak ettiği zirveye taşıyabilmek için üzerimize düşeni yapacağız. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Allah ben ve arkadaşlarımı çıktığımız bu yolda utandırmasın. Yeni yönetimimizin Simav’ımıza ve partimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.