Menü Kapat

SİMAV İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ 4-6 YAŞ KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİ VE HAFIZLIK KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİ YÜRÜYÜŞ DÜZENLEDİ

Simav İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri ve Hafızlık Kur’an Kursu öğrencileri ve öğreticileri Mevlid-i Nebi Haftası nedeniyle yürüyüş programı düzenlediler.

Simav Müftüsü Hasan Serçe’nin de katıldığı yürüyüşe 4-6 Yaş Kur’an Kursu Öğrencileri, Hz.Aişe Hafızlık Kız Kur’an Kursu öğrencileri, 15 Temmuz Şehitleri Hafızlık Kur’an Kursu öğrencileri Öğreticileri kontrolünde, velileri ile birlikte Din Görevlileri eşliğinde 15 Temmuz Şehitleri Hafızlık Kur’an Kursu önünde başlayan yürüyüş Cumhuriyet Caddesi boyunca çocukların okuduğu salavatlar ve ilahiler eşliğinde, Nasuh Ağa Camii önünde son buldu.

Din görevlileri, veliler ve kurs öğreticileri eşliğinde yaklaşık 300 öğrencinin katıldığı ve ilçe merkezinde renkli görüntülere ve duygulu anlara vesile olan yürüyüş tarihi Nasuh Ağa Camii önünde sona erdi.

Nasuh Ağa Cami meydanında Simav Belediye Başkanı Fatih Kalay ve AK Parti Simav İlçe Başkanı Orhan Akboğa’nın da destek vererek katıldığı programda konuşma yapan Simav İlçe Müftüsü Hasan Serçe, öğrencilere, velilere ve vatandaşlara yönelik bir konuşma yaptı.

İlçe Müftüsü Hasan Serçe konuşmasında; “Peygamber Efendimizin doğum yıl dönümü olduğu Mevlid-i Nebi Haftasında farkındalık oluşturmak adına öğrencilerimizle birlikte yürüyüş düzenledik. Öğrencilerimiz bu yürüyüşümüzde Peygamber Efendimizin sözlerinden ve sünnetlerinden oluşan pankartlar hazırlayarak onu anmak ve yaşamak adına bir farkındalık oluşturdular. Rabbim her birimize Peygamber Efendimizin yolundan giderek hem Peygamber Efendimizin hayatını öğrenmeyi hem de sünnetlerini öğrenmeyi ve yaşamayı bizlere nasip eylesin” dedi.

Düzenlenen program 4-6 Yaş Kur’an Kursu Öğrencilerinin hazırladıkları gösteriyle son buldu.