Menü Kapat

HALKBANKASI SİMAV ŞUBESİNDEN: “GÜLÜMSEYEN KİTAP PROJESİ”

Halk Bankası ve Halk Sandıkları Kanunu kapsamında küçük ve orta büyüklükteki esnaf ve sanayiciye kolay ve ucuz kredi vermek amacıyla kurularak 23 Mayıs 1938’de faaliyete geçen bir kamu bankası olan Halkbank; kuruluşunun tam 90.yılında eğitim alanında da kültürel desteklerini sürdürüyor.

Bu çerçevede Türkiye’nin geleceği ve umudu olan gençlerin yetişmesi, ülke kalkınmasına katkı sağlaması amacıyla eğitim dünyasına kitap bağışlarında bulunan Halk Bankasının Simav şubesi, ilçe merkezindeki Yusuf Koyuncuoğlu İlkokuluna 200 kitap bağışladı.

Kitap bağışlarına ilişkin gazetecilere bilgi veren Yusuf Koyuncuoğlu İlkokulu Müdürü Haşim Yiğit, Simav Halkbank şubesince “Gülümseyen Kitap Projesi” kapsamında okuluna 200 adet kitap armağan edildiğini açıklayarak; “Hediye edilen kitaplar okulumuz 2/E sınıf öğretmeni Veysi Genel ve öğrencilerince okul kütüphanesine ve sınıf kitaplığına yerleştirildi. Kültürel yayın ve kaynak konusunda duyarlılığını gösteren Halk Bankası Simav Şube yönetimine teşekkür ederim” dedi.