Menü Kapat

SİMAV KAYMAKAMINDAN YENİ YIL MESAJI

Simav Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu 2023 yılının bitmesi, 2024 yılının başlamasına ilişkin olarak Kutlama mesajı yayımladı. Kaymakamlığın resmi internet ve sosyal medya hesabından yayımlanan mesajda Karaloğlu, Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan Mehmetçiklere, Filistinlilerin yaşadığı zulüm, ölüm ve soykırıma ve gerekli olan dünya barışına dikkat çekti.
Simav Kaymakamı Karaloğlu’nun yeni yıl mesajı ve kutlaması şöyle;
DÜNYAMIZIN BARIŞA İHTİYACI VAR..
“Acısı ve tatlısıyla geride bıraktığımız 2023 yılının son günlerine Kuzey Irak’ta Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde hain teröristlerce girdikleri çatışmada şehit olan kahraman Mehmetçiklerimizin yürek burkan acıklı haberleriyle; tüm dünyanın seyirci kaldığı, gösterilen bütün çabalara rağmen bir türlü engellenemeyen İsrail terör devletinin Müslüman Filistinliler başta olmak üzere hiçbir insanı ayırt etmeksizin gerçekleştirdiği zulüm, ölüm ve soykırım haberleriyle girmekteyiz.
Bu bağlamda; 2024 yılı; yüzü gülen bebeklerin, koşup oynayan çocukların, çocuklarıyla mutlu anne babaların neşelerinin tüm dünyaya yayılıp her ay’ının da bahar olacağı bir yıl olsun. 2024 yılı; ülkemizin dünya barışı için gösterdiği çabaların dalga dalga tüm dünyaya yayılıp başarılı sonuçların alınacağı bir yıl olsun. 2024 yılı; adaletin, hakkın, hukukun tüm dünyada gözetildiği, bir veya birkaç devletin değil haklı olanların kazanacakları bir yıl olsun.
BEN NE YAPABİLİRİM SORGUSU..
2024 yılı; her şeye bahaneler bulup bakış açımızı kararttığımız, mutsuzluklarımızı artırdığımız bir yıl değil, tüm olumsuzluklara rağmen “Ben ne yapabilirim?” deyip değişimi kendimizden başlatacağımız bir yıl olsun.
TÜRKİYE YÜZYILI VURGUSU..
2024 yılı; “Türkiye Yüzyılı” vizyonu çerçevesinde temelinin sağlam bir şekilde atılıp üzerine inşa edilecek, kök salıp yüzyıllar boyu her yere ulaşacak, yeniden şahlanacak büyük Türkiye’mizin başlangıç yılı olsun. 2024 yılı; bireyselleşerek gittikçe yalnızlaştığımız bu dünyada acılarımızı ve mutluluklarımızı sosyal medya mecralarında değil çevremizdeki insanların farkına vararak onlarla, akrabalarımızla, dostlarımızla paylaşabileceğimiz, dertlerimize birlikte derman olacağımız, yaralarımızı birlikte saracağımız, birlik ve beraberliğimizi her daim güçlendireceğimiz bir yıl olsun.
HUZURLU BİR YIL TEMENNİSİ..
Bu duygu ve düşüncelerle hepinizin yeni yılını kutlar, 2024 yılının hayırlara vesile olacak; sağlık, afiyet ve huzur içinde geçireceğiniz bir yıl olmasını dilerim.