Menü Kapat

SİMAV SHMYO’NUN YENİ BİNASI HAYIRLI OLSUN

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Simav Sağlık Hizmetleri MYO’nun yeni binası, Kütahya Valisi Ali Çelik’in katılımıyla törenle açıldı.

Törende Kütahya Valisi Ali Çelik, KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Simav Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu, Simav Bld. Başkanı Av. Adil Biçer ve diğer protokol üyeleri, akademik ve idari personel, öğrenciler, basın mensupları ve davetliler yer aldı.

İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu ile başlayan programın açılış konuşmasını Simav SHMYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Harun Şener yaparak, yeni bina için katkıda bulunan herkese teşekkür etti.

BLD. BAŞKANI AV. BİÇER: MUTLU VE GURURLUYUZ

Simav Bld. Başkanı Av. Adil Biçer konuşmasında şunları söyledi: “Bugün çok mutlu ve gururluyuz. Bu binanın açılışında yoğun bir emek harcadık. Temennimiz öğrencilerimizin Simav’dan mesleklerini en iyi şekilde öğrenerek ayrılmalarıdır. Ayrıca mezuniyetten sonra hepsi birer Simav elçisidir. Onları en iyi şekilde ağırlamak bizim görevimizdir.”

KAYMAKAM KARALOĞLU: YENİ BİNA HAYIRLI OLSUN

Simav Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu ise yeni bina sürecine sonradan katılan birisi olarak öğrencilerle yeni aktivitelerde buluşmak istediğini belirtti. Karaloğlu yeni binanın Simav’a hayırlı olmasını söyledi.

REKTÖR KAVUNCU: HERKES SAHİP ÇIKTI

KSBÜ Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu konuşmasında, Vali Çelik’in,  ‘Ne kadar güzel bir bina olmuş.’ dediğini mutlulukla ifade ederek, “Elbette binalar öğrenciler ve ekipmanlarla birlikte değerleri. Burada özgüveni yüksek iyi eğitim almış bireyler yetiştirmek istiyoruz. Bugünkü açılış bürokrasinin yoğun desteğiyle gerçekleşti. Herkes dört elle sahip çıktı. Teşekkür ediyorum. Simav yeni programları ile birlikte Sağlık Üniversitesinin önemli bir kolu olacak.” dedi.

VALİ ÇELİK SAĞLIK ÜNİVERSİTESİNİN ÖNEMİNE DEĞİNDİ

Vali Çelik, Simav SHMYO’daki öğrencilerin tercih ettikleri bölümlerin çok değerli olduğunu vurgulayarak, “İnsan hayatına dokunduğunuz için çok kıymetli bölümler. Sizlerle gurur duyuyorum. Fiziksel mekanlar çok değerli. Herkes sizlerin daha iyi bir alanda eğitim alması için gayret gösterdi. Bu anlamda ben katkı sunanlara devletimiz adına şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Program halk oyunları ve müzik dinletisi ile devam etti. Yeni bina kurdele kesimi ve dualarla açıldı. Derslikler ve laboratuvarlar protokol üyeleri tarafından gezildi.