Menü Kapat

SİMAV TURİZM VE TİCARET PANAYIRI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Simav Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen bölgenin en büyük ve en köklü panayırı olarak kabul edilen Simav Turizm ve Ticaret Panayırı için hazırlıklar başladı.

2011 yılında yaşanan deprem, önceki yıl dünyayı saran koronavirüs salgını gibi tüm toplumu etkileyen sıra dışı olayların yaşandığı dönemler dışında hep düzenlenen panayırın 89.uncusu için hazırlıklara başlayan Simav Belediyesi 26 Ağustos – 4 Eylül 2022 günleri gerçekleştirilecek olan Turizm ve Ticaret Panayırında ücretsiz halk konserine çıkacak sanatçılardan üçünü belirlediği bildirildi.

Edinilen bilgilere göre 27 Ağustos tarihinde daha önce de Simav panayırında sahneye çıkan ve büyük ilgi gören Mustafa Ceceli, 31 Ağustosta geçtiğimiz aylarda 4 Eylül Otoparkında binlerce kişiye konser veren Mavi Gri müzik topluluğu ve seslendirdiği aşk ve hüzün şarkılarıyla ünlü Tuğçe Kandemir de 2 Eylül 2022 tarihinde panayır alanındaki dev platformdan hayranlarına şarkılarını seslendirecek.

Simav’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl etkinliklerinin 4 Eylül tarihinde yapılacağı ayrıca 25-28 Ağustos tarihleri arasında da Simav Belediyesi Geleneksel Bisiklet Festivalinin gerçekleştirileceği açıklandı.

Simav Belediyesi yetkililerinin sahneye çıkacak bazı sanatçılarla da görüşmelerinin devam ettiği de bildirilirken panayır süresince sosyal ve kültürel etkinliklerin artırılacağı, 30 Ağustos Zafer Bayramının ise özel bir program dahillinde görkemli bir şekilde kutlanacağı bildirildi.