Menü Kapat

SİMAV ZİRAAT ODASI BAŞKANI KADİR BÜTÜNER, ÇİFTÇİLERİN SORUNLARINI YERİNDE DİNLEDİ

Simav Ziraat Odası Başkanı Kadir Bütüner, Aksaz ve Hisarbey köylerinde çiftçilerle bir araya gelerek sorunlarını ve taleplerini dinledi.

ÇİFTÇİLERİN YÜKSEK GİRDİ MALİYETLERİ İLE MÜCADELESİ

Simavlı çiftçiler, karşılaştıkları sorunları Simav Ziraat Odası Başkanı Kadir Bütüner ile paylaştılar. Onların başlıca şikayetleri arasında girdi maliyetlerinin aşırı yükselmesi ve buna karşın alınan desteklerin yetersiz kalması yer aldı. Bu durum, çiftçilerin finansal olarak zorluklar yaşamasına sebep oluyor.

YERİNDE DİNLEME VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ

Yerli sebze yetiştiriciliğinde Kırvadi bölgesinde öne çıkan Aksaz Köyü’nde çiftçilerle bir araya gelen Simav Ziraat Odası Başkanı Kadir Bütüner, çiftçilerin yaşadığı sorunların farkında olduklarını ve talepleri not ettiklerini belirtti. Ayrıca çözüm yollarının bulunması için takipçi olacaklarını da dile getirdi.

Simav Ziraat Odası Başkanı Kadir Bütüner, “Simav Ziraat Odası olarak çiftçinin sorunlarını bildiğimiz ve talepleri not ettiğimizi belirtmek isterim. Çözüm için takipçi olacağız”

YENİ HASAT SEZONUNDA ÇİFTÇİLERE BOL VE BEREKETLİ KAZANÇLAR DİLEĞİ

Başkan Bütüner, yeni hasat sezonunda çiftçilere bol ve bereketli kazançlar diledi. Başkanın bu dileği, çiftçilerin yaşadığı zorlukların göz ardı edilmediği ve çözüm bulma yönünde çaba gösterildiğinin bir göstergesi olarak değerlendirilebilir.