Menü Kapat

SİMAV’IN EN YENİ MAHALLESİNDE AK PARTİ RÜZGÂRI

Günümüzde tam 18 mahallesi bulunan ve 31 Mart Yerel Seçimleriyle birlikte Beyceköy’ün katılımıyla 19 mahalleye ulaşacak olan Simav’da seçim çalışmaları mahallelere yayıldı.

Simav Belediye Meclisi üyelerinin yapılan referandum sonucuna bağlı olarak oy birliğiyle kabul ettiği ve Meclis kararının yürürlüğe girmesiyle Simav’a mahalle olan Beyce’de AK Parti rüzgârı esti.

AK Parti Kütahya Milletvekili Adil Biçer, Simav Belediye Başkanı Fatih Kalay, AK Parti Simav İlçe Başkanı Orhan Akboğa, partinin Belediye Başkan Adayı Ecz. Ahmet Kulat, İl Genel Meclisi üyeleri ve partililerden oluşan Heyet, Simav ilçe merkezi ile sınırları iç içe olmuş Beyce halkıyla bir araya geldi.

Beyce’nin en büyük 2 ayrı lokalinde gerçekleşen buluşmada Beyceköy’ün belde döneminde bile Simav’ın en önemli yerleşim birimlerinden biri olduğunu ifade eden Belediye Başkan Adayı Kulat, “Simav’a olan sevdamızı, şehrimiz için olan gayretimizi anlatmaya, kıymetli hemşerilerimiz ile beraber olmaya mahallelerimizde devam ediyoruz. Şehrimizin yeni mahallesine misafir olmanın bir başka güzelliğini mahallemiz sakinleriyle, Beyce gençliğiyle birlikte yaşıyoruz” dedi.