Menü Kapat

MHP SİMAV 7 BAŞKAN ADAYINI TANITTI

31 Mart Yerel Seçimlerine yoğun bir şekilde hazırlanan Milliyetçi Hareket Partisinin Simav İlçe Başkanlığı, MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş’ın katılımıyla geniş kapsamlı solan programında adaylarını tanıtan ilk parti oldu.

Kütahya’nın en fazla beldeye sahip ilçesi olan Simav’da seçimlere az bir süre kala siyasi partilerin aday tanıtımı ve seçmenlerle buluşmaları hız kazandı. Pazar, çarşı, esnaf, okul, kamu ve özel sektör kurumlarına yapılan ziyaretler kadar mahallelerde ev ev yapılan ziyaretler, partilerin kadın kolları üyelerinin organize ettiği, adayların katıldığı mini ev toplantıları durgun başlayan seçim çalışmalarına hız ve heyecan kattı.

MHP’DE AHMET ERBAŞ COŞKUSU..

Bu heyecanlardan birisi de Simav Belediyesi Yeni Düğün Salonunda MHP Milletvekili Ahmet Erbaş’ın katılımıyla gerçekleşti. İlçe merkezindeki en büyük salon olan Yeni Düğün Salonunda MHP Simav İlçe Başkanı Bayram Yılmaz, ilçedeki 7 belediye başkanı adayını ve belediye meclis üye adaylarıyla il genel meclis adaylarını tanıtırken salona tamamen dolduran Simav ve 6 beldenin insanlarının coşkusu tavan yaptı.

BAYRAM; “ZAFERE İNANANLAR KAZANIR”..

Milliyetçi Hareket Partisi Simav İlçe Teşkilatının adaylarla partilileri buluşturma toplantısında açılış konuşmasını yapan isim ise başkan Bayram Yılmaz oldu. MHP için çok çalışacağı, kazanmak için uykusuz gecelerin çoktan başladığını kaydeden Yılmaz, “Uyumayacağız. Yürümeyip koşacağız. Partimize, adaylarımıza, partililerimize ve ilçemize birlikte sahip çıkacağız. Bunun için önce inanmamız gerek zafere inananların kazandığını asla unutmayın” dedi.

AKTULUN; “KADININ SİYASETTE YERİ ELBETTE VAR”..

Salon buluşmasının ikinci konuşmacısı ‘Simav’a artık bir kadın eli değmeli’ diyen ve bu söyleminde ısrarcı olan MHP Belediye Başkan Adayı Kübra Tekel Aktulun oldu. Kadın seçmenlerin önce kendilerini anlayan, kendileri gibi düşünüp kendileri gibi Simav adına hayal kuran belediye başkanı adayı olarak şahsına destek vermesini isteyen Aktulun, “Kadının siyasetle birlikte halka hizmette de yerinin olduğunu gelin hep birlikte kadın-erkek herkese gösterelim” diye konuştu.

ERBAŞ; “SİMAV’DA GÖZÜNÜZ-KULAĞINIZ, ANKARA’DA İSE DİLİNİZ OLACAĞIM”..

Günün son konuşmacısı MHP Milletvekili Ahmet Erbaş ise uzun süre alkışlanması nedeniyle sözlerine geç başlayan isim oldu. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Erbaş yaptığı konuşmasında belediye başkanı, meclis ve belediye meclis üyesi adaylara MHP’liler olarak sahip çıkılmasını istedi. Erbaş, “Önce partimize, sonra adaylarımıza sahip çıkarsak, onların yanında durursak Simav’a gerçekten sahip olmuş, bu topraklara memleketim diyebilme onuruna erişiriz. Onun için Simav Belediye Başkanı Adayımız başta olmak üzere belde başkan adaylarımıza da destek vereceğiz. Oylarımıza ve elbette irademizin yansıdığı sandıklara sahip çıkacağız. Ben zaten hep yanınızda, arkanızdayım. Kazanan belediye başkanlarımızın her zaman yanında olmayı sürdüreceğim gibi Simav’da gözünüz-kulağınız, Ankara’da ise diliniz olacağım. Allah hepimizin yardımcısı olsun” dedi.

COŞKULU YÜRÜYÜŞ..

Konuşmaların sonunda Belediye başkan adayları, meclis ve il genel meclisi adaylarıyla teşkilatların yöneticileri günün anısına fotoğraf çektirerek toplu halde salondan ayrılıp  toplu halde Cumhuriyet Meydanına kadar coşkuyla yürüyerek dağıldılar.