Menü Kapat

SİMAV’IN OKULLARI MERCEK ALTINDA

Simav İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Güven, kendisine bağlı eğitim kurumlarına başlattığı ziyaret turunu ara tatilden sonra da sürdürüyor. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nevzat İnal ile birlikte gerçekleştirdiği yeni okul turunda ise Esenevler Mahallesindeki okullara gidildi.

ÖNCE MESLEKİ EĞİTİM..

İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Güven’in Esenevler Mahallesinde ziyaret ettiği ilk eğitim kurumu, mesleki eğitimin Simav’daki tek proje okulu Şehit Emre Üçkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu. Okul Müdürü Yüksel Akın ve çalışma arkadaşlarıyla bir araya gelerek okulun geneli hakkında bilgi alan, öğrencilerle bir araya gelerek onlarla sohbet eden, yöneticilerden ise verilen eğitim ve öğretimle ilgili bilgiler alan müdür Güven, başarı temennilerinden sonra okuldan ayrıldı.

GELECEĞİMİZİN TEMİNATLARI..

İlçe Milli Eğitim Müdürü Güven’in Esenevler Mahallesindeki ikinci durağı ise Şehit Uzman Çavuş Sabit Demirtaş Anaokulu oldu. Burada okul müdürü Sema Olgun ile görüşerek okulun yapısı, verilen eğitim ve öğrenci sayıları hakkında bilgi alan Güven, daha sonra girdiği sınıfta ‘geleceğimizin teminatları’ dediği anaokulu öğrencileriyle sohbet etti, kendini tanıttı, onların isteklerini dinledi.

GÜNÜN SON DURAĞA TAŞIMALI EĞİTİM MERKEZİ ESENEVLER İMKB..

Günün son ziyareti yine Esenevler Mahallesinde Borsa İstanbul Esenevler İlkokulu ve Ortaokulu oldu. Bir binada taşıma ağırlıklı hem ilkokul hem de ortaokul bölümlerini ziyaret eden Güven, okul müdürü Mehmet Yenilmez ve yardımcılarından okuldaki eğitim ve öğretimle ilgili bilgi alırken taşımalı eğitim uygulaması hakkında da bilgilendirildi. Güven son olarak Esenevler İMKB’de öğrencilerle sohbet ederek Esenevler mahallesindeki okul ziyaretlerini tamamladı.