Menü Kapat

SİMAV’IN ÜNİVERSİTE GENÇLİĞİ BAŞKANLA BULUŞTU

Merkezi Kütahya’da bulunan 2 üniversiteden birisi olan Dumlupınar Üniversitesinin Simav Meslek Yüksekokulunda Simav belediye Başkanlığı akademik takvim yılının geleneksel ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Simav Belediye Başkanı Fatih Kalay’ın günün konuğu olduğu, Simav Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Alaattin Kaçal’ın ise sohbeti yönettiği yılın ilk buluşması Simav Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

SİMAV GENÇ KART TANITILDI..

Belediye Başkanı Fatih Kalay, buluşmada öğrencilere hitap ederken belediye olarak 2021 yılında Simav’da ilk kez hayata geçirdikleri ‘Simav Genç Kart’ hakkında bilgiler aktarırken kartın Simav’daki üniversiteli öğrencilere sağladığı avantajları sıraladı.

SİMAV, ÖĞRENCİ DOSTUDUR..

Simav’ın bir öğrenci dostu şehir olması yanında özellikle üniversite şehri olma yolunda emin adımlarla yürüdüğünü, DPÜ’nün Kütahya ilçeleri içinde en büyük kampusuna sahip olduğunu da ifade eden Başkan Kalay, öğrencilerden gelen soruları da tek tek cevaplayarak kendisini misafir ederek şehrin üniversiteli öğrencileriyle buluşturan Simav MYO Müdürü Prof. Dr. Alaattin Kaçal’a teşekkür etti.