Menü Kapat

SİMAV’IN YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ SECAATTİN AKTAY

Simav İlçe Emniyet Müdürlüğüne Secaattin Aktay getirildi. Emniyet Müdürü Secaattin Aktay;  Erzurum doğumlu. Meslek hayatına Sivas’ta başlamış, sırasıyla İzmir Kemalpaşa, Bayburt, İzmir Konak, Kütahya Tavşanlı’nın ardından Simav’da devam edecek.

Simav’ın Sesi Gazetesi olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğumuz evli ve bir çocuk babası ve 1968 doğumlu olan Secaattin Aktay; gazetemiz aracılığıyla bir mesaj vererek; “Simav halkının huzuru ve güvenliği için elimizden gelen gayreti çalışma arkadaşlarımızla birlikte sürdüreceğiz. Simav halkı ile her zaman iç içe olup, olası sorunlarımızı birlikte çözeceğiz. Simav halkına kapımız her zaman açık olacak. Vatandaşın dertlerini gidermek, sıkıntısını çözmek için şeffaf bir görüş çerçevesinde herkese eşit mesafede hizmet vereceğiz. Vatandaşlarımızın polise olan güvenini daha da artırmak için gayret göstereceğiz” dedi.

Geçtiğimiz yıl Ekim ayında Kütahya Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’ndeki görevinden Simav İlçe Emniyet Müdürlüğüne vekil müdür olarak atanan Başkomiser Mehmet Ali Göncü ise yeni dönemde Simav İlçe Emniyet Müdürlüğü Bürolar Amiri olarak görevine devam edecek.