Menü Kapat

“SİYASİ TECRÜBE VE HAFIZAYA SAHİBİM”

Türkiye 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28.dönem Milletvekili seçimlerine kilitlenirken Kütahya’da AK Parti’den 55, İyi Parti’den 31, CHP’den 12, MHP’den ise yine 10’u aşkın aday adayı yer aldı.

Siyasi Partilerde çalışmalar aralıksız devam ederken, milletvekili aday listelerinde hangi simlerin olacağı bütün partiler açısından netlik kazanacak.

Milletvekili Aday Adaylarından birisi olan Simav’ın eski belediye başkanı Av. Adil Biçer, AK Parti’de aday sıralama sonuçlarını merakla bekleyen isimlerden birisi olarak gazetemize önceki gün ziyarette bulundu. Kütahya ve Ankara bazında bir takım ziyaretler ve görüşmelerde bulunduğunu, yaptığı program çerçevesinde Simav’da kurum ve kuruluş ziyaretlerini sürdürdüğünü açıklayan AK Parti Kütahya Milletvekili Aday Adayı Biçer, “Simav Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi ve Meclis üyeleriyle, ilçenin kanaat önderleriyle ayrıca Esnaf Odaları başkan ve diğer yöneticileriyle toplantılarda bulunarak Simav’ın iş dünyasının beklenen yatırımlar ve devam eden yatırımlar konusunda önemli fikir alışverişlerinde bulunduk. Geleceğin Simav’ı için hayati önem taşıyan tarıma yönelik Organize Sera Bölgesi, yeni oto sanayi sitesi ve SİMSAN üretim-istihdam merkezleri için son durumları ele aldık. Bu arada Simav, Pazarlar ve Şaphane ilçelerine yönelik Ortak Sanayi Sitesinin Ayvalı bölgesinde oluşumu için gelinen noktayla ilgili bilgilendirmelerde bulundum.” dedi.

Simav’da 40 yılı aşkın bir süredir bir şekilde hep siyasetin içinde olduğunu, 2 dönem belediye meclis üyesi, AK Parti İlçe Başkanı ve son olarak da 4 yıl Belediye Başkanı olarak kurumsal ve siyasi alanda tecrübeye ve hafızaya sahip olduğunu hatırlatarak sözlerini sürdüren Biçer, “Yeni bir yol haritasını belirlerken; siyasi çevrelerle yakınlığıma, Ankara merkezli kurum ve kuruluşları tanımamın önce milletvekili adayı gösterilmem ardından da değerli halkımızın desteği ile seçilmem sonrasında Simav’ın önceliklerini bilen ve bilgi birikimine güvenen birisi olarak Simav’ımızın 3 dönemdir eksikliği açıkça hissedilen milletvekili beklentisini gidereceğime inanıyorum” şeklinde konuştu.

Farklı bir milletvekili portresi çizmek istediğini, her seçim öncesinde ‘Kütahya merkez ve ilçelerinin milletvekili olacağım’ söylevlerinin dışında nasip olursa görev süresi boyunca herkesin ve her kesimin milletvekili olacağının altını çizen Biçer, “Sorumluluklarımın sürekli arttığı bir zamanda omuzlarımdaki yükün daha da ağırlaşacağı muhakkak. Ama yaklaşık 15 yıldır zaten bu sorumluluklar ve yüklerimle bugünlere geldim. Ülkemizde her şeyin hızla değiştiğini kabul edersek yeni bir Simav ve Kütahya için daha çok işlerin, hizmetlerin yapılmasının gerekliliğini bugünden kabul ediyorum. Görevlerin değiştiği ama amacın değişmediği hayatımda bugünü kadar vatandaşlarımız bana hep sahip çıktı, inandı, güvendi. İnanıyorum ki bu güven ve inanç devam ettiğince önce milletvekili adaylığım ardından da halkımızın vekili seçilmem hiç de zor olmayacaktır” diyerek sözlerini tamamladı.