Menü Kapat

30 YAŞ ÜSTÜ FUTBOL LİGİNDE ŞAMPİYON BAŞYİĞİT SPOR OLDU

Simav Belediyesi’nin katkılarıyla Ozan Yetkin ve Kemal Şafak Aksu tarafından düzenlenen ‘Simav 30 Yaş Üstü Halı Saha Ligi’ sona erdi. Bu yıl ilk kez düzenlenen ligin birinci sezon şampiyonu Şerif Başyiğit’in kaptanlığını yaptığı Başyiğit Spor oldu.

2 Ekim 2023’te Öğretmen United – Başyiğit Spor maçı ile başlayan lig, Harmancık Spor ile Başyiğit Spor arasında oynanan final maçı ile sona erdi. Son maçın oynanmasının hemen ardından Simav Belediye Başkanı Fatih Kalay’ın katılımıyla ödül töreni düzenlendi.

Ödül töreni kapsamında turnuva hakemliğini yürüten Hüseyin Devkür’e, maçlarının video çekimlerini yapan Nevzat Duran’a, halı saha işletmecisi Halil Okumuş’a, takım kaptanları Arif Akdemir, Şerafettin Tetik, Yalçın Gülseren ve Şerif Başyiğit’e, ligin en yaşlı oyuncu olan İlhan Bozatlı’ya ve son olarak vermiş olduğu desteklerden dolayı Simav Belediye Başkanı Fatih Kalay’a teşekkür belgeleri takdim edildi.

Teşekkür belgelerinin verilmesinin ardından ligde oynadığı 8 maçta attığı 28 golle “Gol Kralı” olan Öğretmen United takımının oyuncusu İsmail Şentürk, gol kralı kupasını aldı.

Ödül töreninin son kısmında ligi şampiyon tamamlayan Başyiğit Spor’un futbolcuları belediye başkanının elinden madalya ve şampiyonluk kupalarını aldılar.

Başından sonuna kadar renkli görüntülere sahne olan Simav 30 Yaş Üstü Halı Saha Ligi’nin 1. Sezonu bu şekilde tamamlanmış oldu. Turnuvayı organize eden Ozan Yetkin ve Kemal Şafak Aksu, ikinci sezonun Ocak ayının başında başlayacağını, bu zamana kadar da ayak tenisi, minyatür kale şut turnuvası gibi çeşitli aktiviteler ile sportif faaliyetlerin sürdürüleceğini belirttiler.