Menü Kapat

AHMET ERBAŞ, “AYAK BASILMADIK TOPRAK BIRAKMAYACAĞIZ”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatı ile 81 il ve 922 ilçede vatandaşlarla buluşan Milliyetçi Hareket Partisi MYK üyeleri ve milletvekilleri, şimdi de “KÖYÜM BENİM SOHBET TOPLANTILARI” programı çerçevesinde Anadolu’yu adım adım dolaşarak köyleri ziyaret ederek vatandaşları dinliyor, ülke gündemi hakkında bilgilendirerek seçimin önemini anlatıyor.

Bu ziyaretler kapsamında düzenlenen kahvaltı programına MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş’a, MHP MYK Üyesi Necmi Yıldırım, MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç, MHP Simav İlçe Başkanı Bayram Yılmaz, Güney Belediye Başkanı Ahmet Çavdar ve parti üyeleri eşlik etti.

Demirciköy Şelale Sosyal Tesislerinde düzenlenen kahvaltı programına MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, MHP MYK Üyesi Necmi Yıldırım, MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç, MHP Simav İlçe Başkanı Bayram Yılmaz ve parti üyeleri, Güney Belediye Başkanı Ahmet Çavdar, Demirciköy Belediye Başkanı Cahit Onar, Kırvadililer Dernek Başkanı Üzeyir Kanık ve Dernek Üyeleri, Kırvadi Muhtarları, Milli Beka Hareketi Kadın Kolları Genel Başkanı aynı zamanda Birleşmiş Milletler Balkanlar Özel Temsilcisi olan Arzu Kurnaz katıldı.

Türkiye genelinde 54 ilde köy programları yapılacağını ifade eden Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, köy ziyaretleri ile ilgili olarak ” Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin talimatı ile ülkemizin bütün illerini, ilçelerini ziyaret ederek, Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları gerçekleştirdik. Yine Sayın Genel Başkanımızın talimatı ile şimdi de yurdumuzda bulunan tüm köylerimizi ziyaret edip, bu toplantıları gerçekleştirecek ve partimizin milletimizin tüm fertleri ile buluşmasını sağlayacağız. Çalışmalarımız, ziyaretlerimiz, toplantılarımız hız kesmeden devam edecek” şeklinde konuştu.

Kırvadililer Derneğinin özel ve müstesna bir dernek olduğunu söyleyen Milletvekili Ahmet Erbaş, birçok kez Kırvadililer Derneği ile bir araya geldiklerini ve bölgenin sorunlarını istişare etme fırsatı bulduklarını ifade etti. Erbaş, Kırvadi Bölgemizin köylerinde yaşayan vatandaşlarımızın en büyük beklentisi Simav Barajının ve Öreyler Barajının yapılması olduğunu söyledi.

Erbaş konuşmasının devamında, “Köylerimizde tarım ve hayvancılıkla uğraşan insan sayısı azaldı. Bunun nedeni köylerimizdeki su ihtiyaçlarının karşılanamamasıdır. Yer altı sularımız vahşi sulamalardan dolayı 260 metrelere inmiş durumdadır. Günlük elektrikle kuyulardan su çekme maliyeti 1000 TL’yi geçmektedir. Bu sebeplerden dolayı köylerimizdeki vatandaşlarımız köylerini terk etmek zorunda kalıyorlar. Kırvadi Bölgemiz için Simav ve Öreyler Barajı çok büyük önem arz etmektedir. Bizlerde bu konuda üzerimize düşeni yapıp, daha yüksek sesle bu iki barajın yapılması için mücadelemize devam edeceğiz” dedi.

Erbaş, daha önce il ve ilçelerimizi tek tek ziyaret ederek vatandaşlarımızla buluştuğumuz programlarımızı tek tek köylerimizi ziyaret ederek sürdürüyoruz. İl, ilçe ve köylerimizi kapı kapı gezerek gerçekleştirdiğimiz programa vatandaşlarımızdan gelen yoğun ilgi bizleri ziyadesiyle mutlu etmekle kalmıyor, aynı zamanda 2023 seçimlerinde Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a gösterdikleri büyük teveccühten onur duyuyoruz” dedi.

Yaptığı köy ziyaretlerinde Ahmet Erbaş’a eşlik eden Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Necmi Yıldırım, 3 yıldır adım adım, karış karış Türkiye’nin her yerini dolaştıklarını söyledi.

MHP MYK Üyesi Necmi Yıldırım yaptığı konuşmasında; “Özellikle 2023 seçim sathına girerken ülkemizin içinde bulunduğu durumdan vatandaşlarımızı bilgilendirmek amacıyla “Anlatma ve Aydınlatma” toplantılarımızı gerçekleştirdik. Bu toplantılarımızın ardından bölge istişare toplantılarımız oldu, İl ve İlçe toplantılarımızı gerçekleştirdik. Şimdi de de “KÖYÜM BENİM SOHBET TOPLANTILARI” programı çerçevesinde Anadolu’yu adım adım dolaşarak köyleri ziyaret ederek vatandaşlarımızı dinliyoruz” dedi.

Son 10 yıldır ülkenin içinde bulunduğu durumu anlatan ve Cumhur İttifakının öneminden bahseden MHP MYK Üyesi Necmi Yıldırım; “2023 seçimlerinde mecliste terör örgütü partisinin altında kalmak istemiyoruz. Mecliste bu memleketi böleceğim, bu memleketi parçalayacağım diyen, “Ne Mutlu Türk’üm” diyenden rahatsız olan, Türk Askerimize kimyasal silah kullandı diyecek kadar adileşen terör örgütü partisinin milletvekili sayısı 76 iken, Vatan, Millet, Ezan diyen, bu memleketi karşılıksız seviyorum diyen Milliyetçi Hareket Partisinin maalesef 48 milletvekili var. Sizlerden isteğimiz 2023 seçimlerinde Güçlü Türkiye için Cumhur İttifakına sahip çıkarak, Cumhurbaşkanı adayımız olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ve partimizi mecliste çoğunluğu sağlamak için desteklemenizi istiyorum. Sandıkta birlik ve beraberlik içinde zillet ittifakına gereken cevabı verelim” dedi.

Düzenlenen kahvaltı programı sonunda Kırvadililer Derneği, MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş’a üzerinde resminin olduğu tablo hediye etti. Demirciköy Belediye Başkanı Cahit Onar da kendi ürettikleri Öreyler Kolonyasından hediye etti. Ayrıca Simav Dağardı Gençlik ve Spor Kulübü yöneticileri Milletvekili Ahmet Erbaş’a, MHP MYK Üyesi Necmi Yıldırım’a ve MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç’a forma ve atkı hediye etti. Program hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.