Menü Kapat

BAHTILLI, SICAK ASFALT YOLA KAVUŞTU

Kütahya İl Özel İdare 2023 yatırım yılı programında bulunan Simav’a bağlı Bahtıllı Köyü yolunun sıcak asfaltla kaplanması Bahtıllı’da yaşayan yaklaşık 350 vatandaşın yanı sıra, asfaltlamanın gerçekleşmesinde emek harcayanları sevindirdi.

2014 yılına kadar beldeliğini sürdüren ve daha sonra nüfus yetersizliğinden köy statüsüne dönen Bahtıllı Köyünde, seçimle gelen köy muhtarının görevden alınması, yerine Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Lütfullah Dağ’ın ikinci bir görev olarak atanması Bahtıllı’nın çözüm bekleyen ihtiyaçlarının giderilmesi çalışmalarında önemli bir rol oynadı.

Kısa bir süre önce Simav Kaymakamlığı destekleriyle İmece usulü köyün içme suyu hattı yenilenirken kış öncesi 2023 için tek beklentisi 3 bin 500 metrelik bir sıcak asfalt yol kalmıştı.

İşte bu beklenti Bahtıllı’da gerçekleşirken yapılan çalışmaları yerinde inceleyen ekip ise AK Parti Simav İlçe Başkanı Orhan Akboğa, partisinin yönetim kurulu üyeleri, Bahtıllı Muhtarı Lütfullah Dağ, İlçe Özel İdare Müdürü Cengiz Sarıbaş ve İl Genel meclisi üyeleri oldu.