Menü Kapat

SİMAV KOZMETİK, TÜRKİYE’NİN MARKASI OLACAK

Simav Belediyesi’nin Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesine bağlı Simav Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokuluyla birlikte ortaklaşa hazırlayıp Zafer Kalkınma Ajansı tarafından mali destek gören Kozmetik ürün üretimleri gelişimini ve büyümeyi sürdürürken ürün çeşitliliği konusunda kozmetik alanında rekabet edebilecek bir konuma geldi.

Engellilere ve bayanlara yönelik iş ve aş imkânının sunulması amacını da taşıdığı için İş-Kur tarafından personel desteği sunulan üretim merkezinde kısa bir süre önce iş dünyasının Kütahya’daki ilgili daire müdürleri Simav Belediyesine ve Simav Kozmetik’e ziyarette bulundu.

Belediye Başkanı Fatih Kalay ile bizzat makamında görüşen Kütahya Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Erdoğan Şahin, Şube Müdürü Ahmet Karaaslan, İş ve Meslek Danışmanı Serdar Çilenmez ve Emrah Badaş, başkan Kalay’dan Simav Kozmetik ve ürünlerle ilgili bilgi aldılar.

ÜRÜNLERİMİZİ TÜRKİYE’YE SUNACAĞIZ

Konuyla ilgili olarak gazetemize bilgi veren başkan Kalay, “Bilindiği gibi belediyemiz birçok belediye gibi İş-Kur Hizmet Noktalarından birisidir. Zafer Kalkınma Ajansının mali destek sunduğu Simav kozmetikte çalışan engelli ve bayan olmak üzere 6 personelin de işverenidir. Yapılan anlaşma gereği bu süreç dolmuş ve çalışan personeller Belediyemiz bünyesine aktarılmıştır. Bunun yanında görüşmelerimizde ayrıca Simav Kozmetik ürünlerinin İş-Kur’a bağlı kurumlarda da kullanımı konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. İş-Kur yetkililerine gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederim” dedi.

TÜRKİYE’NİN MARKASI..

Simav Kozmetik ürünlerinin yer aldığı alanda emsalleri kadar değerli ve sağlıklı olduğunu da savunan başkan Kalay, “Marka tescili olan Simav Kestanesinin ve şifalı Eynal Kaplıcaları sularının birçok üretimde kullanıldığı ürünlerimiz sadece Simav’ın değil artık Türkiye’nin bir markası haline gelmiştir.” diyerek sözlerini tamamladı.