Menü Kapat

BAŞKAN ADAYI KULAT’TAN “BALKON KONUŞMASI”

Yerel seçimlere 3 gün kala belediye başkan adayı olan partilerin yoğun çalışmaları bu kez ilçe merkezinde yaşanırken AK Parti Simav İlçe Başkanlığı gündüz gerçekleştirdiği esnaf, kamu ve özel sektör kuruluşlarına yaptığı ziyaretlere her akşam 19 mahalleli Simav’da 2 ayrı noktada halkla buluşuyor.

Türk siyasetinde Recep Tayyip Erdoğan ile başlayan ve ses getiren “Balkon Konuşmaları” Simav’da da AK Parti Belediye Başkanı Adayı Ecz. Ahmet Kulat tarafından uygulandı. Akşamları teravih namazının ardından partisinin yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üye adayları ile birlikte Simav’ın mahallelerinde gece yürüyüşü ve mini mitingler yapan başkan adayı Kulat, geçtiğimiz gün akşam Tabakhane Mahallesindeki Sağlık Ocağının önünde toplanan kalabalığa, konutlardan birinin balkonuna çıkarak seslendi ve önemli mesajlar verdi.

VEFA BORCUNU ÖDEYECEK..

17 yıldır Tabakhane Mahallesiyle mesleği gereği iç içe olduğunu, burada yaşayan halkın bir evladı gibi hareket ettiğini kaydeden Kulat, zaman zaman alkış ve tezahüratlarla kesilen konuşmasında “Beni her zaman bağrınıza bastınız. Sizlerin ve değerli halkımızın desteği ile seçildiğimde belediye başkanı olarak vefa borcumu ödeyeceğim. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

METİN-İSMAİL KARAKUYU BİRLİKTELİĞİ, AHMET KULAT-ADİL BİÇER ŞEKLİNDE SİMAV’A HİZMET VERECEK..

Konuşmasında Simav’ın siyasi tarihinde önemli bir yer tutan Metin-İsmail Karakuyu kardeşlerin omuz omuza vererek Simav’a çok önemli hizmetler verdiğini hatırlatan Kulat, “Merhum Karakuyu’lar Simav-Ankara hattını oluşturup Simav için yıllarca hizmet ve yatırımlar yaptılarsa, şimdi dönemin gereği ve şansı Ahmet Kulat-Adil Biçer birlikteliği ile sürdüreceğiz. Başkan seçildiğimde abi-kardeş olarak Simav’ın tüm ihtiyaçlarını ve halkın beklentilerini gidermek bizim için hiç de zor olmayacak” dedi.

ELEKTRİK SANTRALİ YATIRIMLARIMIZDAN SADECE BİRİSİ OLACAK..

Simav Belediyesinin Eynal ve Simav’da verdiği hizmetlerde en önemli giderinin harcanan elektrik enerjisi ve buna bağlı ödediği faturalar olduğunu açıklayan Kulat, “Haftalardır yapacaklarımızı, yapmak istediğimiz yatırımları sırayla açıklıyorum. Ses getiren bu projelerimiz bir bir gerçekleştirilecek. İşte bunlardan birisi olan Eynal Kaplıcaları bölgesindeki atıl bir alana Güneş Elektrik Santrali (GES) kurarak elde edeceğimiz elektrikle belediyemizin elektrik giderlerini düşüreceğiz, hatta jeotermal kullanım alanında maliyetlerin düşmesini sağlayacağız” diye konuştu.

TORUNLAR DEDELERİNDEN, DEDELER TORUNLARINDAN AYRILMAYACAK..

Simav’ın en büyük kadersizliklerinden birisinin “Genç Göçü” olduğunun altını çizerek alkışlar eşliğinde konuşmasını sürdüren Kulat, “AK Partili bir belediyenin devamında şuna emin olun ki, Simav’dan dışarıya artık gençlerimiz göç etmeyecek. Organize sera bölgemizde, Ortak Sanayi Alanında, SİMSAN ve Karma Sanayi Sitelerinde herkes için iş olacak. Gençlerimiz artık Simav dışına iş aramaya gitmeyip gidenler de geri dönmeye başlayacak. Kısacası Simav’ın kadersizliği göç, tersine dönecek. Bundan da en çok babalar ve elbette dedeler mutlu olacak. Çünkü torunlar dedelerinden, dedeler torunlarından artık ayrılmayacak. Yeniden ‘Aile’ olacağız” diyerek konuşmasını tamamladı.