Menü Kapat

Başkan Kalay Gölcük’te muhtarların dertlerini dinledi

Simav Belediye Başkanı Fatih Kalay, Gölcük’ün Cennet Köşesi’nde mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Kalay muhtarların istek ve sorunlarına kulak verdi. Simav Belediye Başkanı Fatih Kalay, aylık muhtarlar toplantısını bu kez Simav’ın Cennet köşesi 1450 rakımlı Gölcük’ün yeni hizmete giren Kır Lokantası’nda gerçekleştirdi. Başkan Kalay, toplantıda Simav Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Sönmez, Zabıta Müdürü Mehmet Parlak, Simav Muhtarlar Derneği Başkanı Hidayet Şahin ve şehrin mahalle muhtarlarının katılımıyla bir araya geldi.

YATIRIMLARDAN SÖZ EDİLDİ

Başkan Kalay, toplantıda mahallelerde yol, kaldırım ve şebeke çalışmalarıyla ilgili tamamlanan ve devam eden yatırımlardan bahsetti. Cumhuriyet Caddesi’nin önemli bir bölümünde önce alt yapının yenilendiğini, ardından da üst yapı çalışmalarına geçildiğini ve çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu belirtti.

MUHTARLARIN İSTEK VE SORUNLARI DİNLENDİ

Başkan Kalay, toplantıda mahalle muhtarlarının istek ve sorunlarını dinleyerek, akaryakıt, elektrik ve diğer maliyetlere gelen zamlarla ilgili olarak önümüzdeki aylarda bazı fiyat ayarlamalarına geçmenin kaçınılmaz olduğuna vurgu yaptı. Muhtarlar, mahallelerinin ihtiyaçlarına yönelik taleplerini iletti ve çözüm süreci hakkında bilgi aldı.

SİMAV’IN CENNET KÖŞESİ GÖLCÜK

Gölcük, Simav’ın doğal güzellikleriyle ünlü beldelerinden biri olarak öne çıkıyor. 1450 rakımlı bu mekan, doğaseverler ve piknikçiler için favori destinasyonlar arasında yer alıyor. Yemyeşil doğası, serin havası ve huzur veren atmosferiyle Gölcük, ziyaretçilerine eşsiz bir deneyim sunuyor.