Menü Kapat

BEKLENEN ANKARA ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİ

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminde Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e ikinci kez ‘Bakan Yardımcısı’ görevine getirilen hemşerimiz Abdullah Erdem Cantimur’a; AK Partili Simav Belediye Başkanı Fatih Kalay, AK Parti Simav İlçe Başkanı Orhan Akboğa, partinin ilçe teşkilatı, partili belde belediye başkanları, kadın ve gençlik kolları yöneticilerinin bakan yardımcılığı görevinde hayırlı olsun ziyaretinde bir araya geldi.

Hazine ve Maliye Bakanlığında gerçekleşen buluşmada Bakan Yardımcısı Cantimur hemşerilerini bakanlığın toplantı salonunda kabul ederken, Simav gurubunun AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, Kütahya’nın AK Partili  Milletvekilleri Av. Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı, Mehmet Demir, Simav İlçe Başkanı Orhan Akboğa ve Teşkilatın ilçe mensupları ile partinin Meclis’teki Olağan Grup Toplantısına katılmaları başkent ziyaretinin bir parçası olarak gösterildi.

Ankara dönüşünde gazetemize bilgi veren AK Parti Simav İlçe Başkanı Akboğa, “Daha önceden planlanmış olan ziyaretimizi partimizin mensupları ve Belediye Başkanımız Fatih Kalay ile birlikte gerçekleştirdik. Meclis’teki partimizin gurup toplantısında, hemşerimiz Maliye Bakan Yardımcımız Sayın Abdullah Erdem  Cantimur’a ziyaretlerimizde güzel anılar biriktirdik. Bu ziyaretlerimizde bizlere yakın ilgi gösteren herkese teşekkür ederiz” dedi.