Menü Kapat

BELEDİYE BAŞKANI BİÇER; “BEYCE’NİN GÜVENİNE LAYIK OLACAĞIZ”

Geçtiğimiz Pazar günü Simav’a en yakın yerleşim birimi olan Beyceköy’ün ‘Simav’a mahalle olma’ ya da ‘Köy olarak kalma’ yönünde İlçe Seçim Kurulu’nca yapılan referandum oylaması sonucuyla ilgili olarak Simav Belediye Başkanı Adil Biçer düşüncelerini gazetemizle paylaştı.
Başkan Biçer şöyle konuştu; “Bilindiği üzere kamuoyunda Simav’ın en eski ve en yakın köylerinden Beyce’nin bir süredir mahalle olarak Simav’a bağlanma isteği vardı. Beyce halkı bu konuda referandum kararı aldı ve geçtiğimiz Pazar günü sandığa gitti. Sandıktan ise Beyce’nin Simav’ın mahallesi olma yönünde karar çıktı. Öncelikle çıkan kararın hayırlı olmasını temenni ediyorum.”
GÖSTERİLEN GÜVENE LAYIK OLACAĞIZ..
Diğer taraftan Beyce halkının demokratik hakkını kullandığını da ifade eden başkan Biçer, “Beyce halkı Simav’ımıza mahalle olma konusunda bir tercihte bulundu. Referandum sonucu bizim için önemli ve kıymetli. Beyce bize güvendi, biz de bu güvene layık olup Beyce halkının güvenini boşa çıkartmayacağız. Resmi süreç kapsamında Beyce’nin mahalle olma isteği Simav Belediye Meclisine de gelecek. Belediye Meclisimizin değerli üyeleri bu konuda da gerekli kararı alacaktır” dedi.