Menü Kapat

BÜROKRASİYİ BULUŞTURAN GÖRKEMLİ DÜĞÜN

Simav ilçesinin tek yayın organı olan Simav’ın Sesi Gazetesinin sarı basın kartı sahibi ve gazetecisi Mehmet Adil Turgut, kısa bir süre önce Simav’da Başdeğirmenler Restoranda törenle nişanladığı avukat kızı Dilay Serra Turgut’u, İzmir’in iş insanlarından Telat Eker ile evlendirdi.

Tümay-Mehmet Adil Turgut ile Eker Ailesinin konuklarını İzmir Balçova’daki Termal Otel’in kardelen Salonunda kapıda karşıladıkları özel akşamda Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin’in bizzat kendisinin kıydığı nikâhta genç çiftler salonu ‘Evet’ cevabıyla çınlatırken yapılan danslar ve karşılıklı sohbetler geceye renk kattı.

BÜROKRASİNİN TEMSİLCİLERİ..

Dilay Serra-Telat Eker çiftinin en mutlu günlerinde yüzlerce davetli onları yalnız bırakmazken, Simav’ın, Kütahya’nın ve İzmir’in ünlü isimleri genç çiftlerin mutluluğuna ortak oldu.

İzmir’in yeni Emniyet Müdürü hemşerimiz Celal Sel, gecenin onur konuğu olurken, Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam, İzmir Simavlılar Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Ölmez, İzmir’deki Simavlı iş insanlarından İsmail Kazcıoğlu ve onlarca ünlü isim Dilay Serra-Telat çiftine ve Turgut, Eker Ailelerine hayırlı olsun temennisinde bulundular.