Menü Kapat

ÇAĞLAR’DAN KESİNTİSİZ HİZMET SÖZÜ

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili olarak Simav’da siyasi hayatta hiç yaşanmamış bir durgunluk göze çarparken, ilçe merkezindeki 18 mahallede muhtar adaylarında hareket  hız kazandı.

Kekliktepe, Karşıyaka, Yenimahalle, Hisarardı, Çavdır, Değirmenciler gibi mahalleler için birden fazla muhtar adayı adını duyururken bu mahallelere Simav’ın nüfus açısından en büyük mahallesi olan Fatih Mahallesi de eklendi. Fatih Mahallesine son 5 yıl muhtar olarak hizmet veren muhtar ve emlakçı, 2 çocuk 3 torun sahibi Hüseyin Çağlar, 5 yıllık hizmet süresinin ardından kesintisiz muhtarlık hizmetini sürdürerek Fatih Mahallesine hizmetlerin devamını sağlamayı hedeflediğini belirtti.

İYİ HİZMETLER ALDIK..

Simav’ın Sesi Gazetesine konuşan Fatih Mahallesinin renkli muhtarı Çağlar, bir telefon kadar yakın olduğu mahalle sakinlerine seslenerek; “Çok saygıdeğer Fatih mahallesi sakinleri, kıymetli komşularım; 5 yıldır büyük bir özveri ile mahallemiz için, sizler için elimden geldiğince gece gündüz hizmet vermeye çalıştım. Geçen süreçte başta ilçe kaymakamlarımız, belediye başkanları, bazı resmi daire amirleri ve tüm belediye birimleri mahallemizin giderilmesi gereken ihtiyaçlarında, mahalle sakinlerimizin sorunların çözümünde yardımcı oldular. Kendi adıma ve mahallem adına ayrı ayrı teşekkür ederim. Çünkü; ‘Her şey Simav İçin’ düşüncesiyle mahallemizin eksiklerinin giderilmesine, yıllardır yapılmayı bekleyen 8 cadde ve bunlara bağlı sokaklarıyla kaldırımların yenilenmesinde ellerinden gelen fedakârlıkları personelleriyle birlikte yaptılar. Günümüzde ise başta Fatih Mahallemiz ve bölgeye hitap edecek kapalı otopark ve üzerine Millet Bahçesi inşaatını hızla sürdürülüyor.” dedi.

FATİH PARKI PROJESİ YAPILIYOR-BİR DÖNEM DAHA HİZMET VERMEK İSTİYORUM..

Simav’da nüfusu en fazla olan Fatih mahallesinin doğal olarak en fazla çocuk sayısına da sahip olduğunu hatırlatarak sözlerini sürdüren muhtar Çağlar, “Fatih mahallemize yakışır bir Fatih Parkı oluşumu için belediyemiz tarafından bir proje hazırlanmaktadır. İnşallah önümüzdeki süreçte çocuklarımız için bu parkın da hizmete girmesini umut etmekteyim. Bu gibi yatırımlar ve dahasının Fatih Mahallemizde yapılması için bir dönem daha muhtar olarak görev yapmak, saygıdeğer Fatih mahallesinin değerli seçmenlerinin desteğini görmek istiyorum” ifadesinde bulundu.

MUHTARLIK BÜROSUNU HİZMETE AÇTI..

Mahalle sakinlerinin aradığında birebir görüşebilmesi, onların istek ve önerileri yanı sıra şikâyetlerini de iletebilmesi için Fatih Mahallesinin en bilinen noktası olan Yeni Camii Caddesi, köy otobüsleri durağı karşısında hem Fatih Mahallesi Muhtarlık Bürosu hem de emlak komisyonculuğu için iş yeri açtığını da duyuran muhtar ve muhtar adayı Hüseyin Çağlar, “Eğer şahsıma mahalleli seçmenlerimiz tarafından bir dönem daha yetki verilirse Devletimizin halka uzanan yardım elinin en önemli üyesi olarak gösterilen muhtarlık görevimi geride kalan yaklaşık 5 yılda olduğu gibi her platform ve her toplantıda Mahallemizin temsilcisi olarak ifa etmeyi sürdüreceğimden, mahallemizin gözü, kulağı ve dili olmaya devam etmekten çekinmeyeceğimden, mahallemizin ve şehrimizin sosyal hayatı içinde her türlü konuda hazır olmaya devam edeceğimden hiçbir kişinin kuşkusu olmasın. Bu vesile ile 2024 yılının sadece mahallemize değil tüm Simav’a hayırlar getirmesini, insanlarımızın sağlık ve mutluluk içinde yaşamasını temin eder, herkesin yeni yılını kutlarım” diyerek sözlerini tamamladı.