Menü Kapat

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ İSMAİL GÜVEN: “2024  VERİMLİ BİR YIL OLSUN”

Simav’da eğitim ve öğretim alanında okul ve kurum olarak toplam 70 birime, yaklaşık 830 öğretmen ve idareciyle 9 bin 500 dolayında öğrenciye sahip olan Simav İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü eğitim ve öğretim alanında başarı açısından 2024 yılından çok umutlu.

Yeni Yıl ile ilgili sosyal medya hesabından bir mesaj yayınlayarak 2024 yılı umutlarını ve hedeflerini dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Güven, “2023 yılını geride bırakırken yepyeni hedeflerimizle, içimizdeki heyecan ve umutlarla 2024 yılına girdik. İlçemizde gerçekleştirdiğimiz projeler ve yürütmekte olduğumuz çalışmalarla verimli bir yıl geçirdiğimize ve yeni yılda da aynı azim ve heyecanla çalışmaya devam edeceğimize inanıyorum.” dedi.

2024 yılının, Türk milleti ve dünya için barışın ve huzurun tesis edildiği ve refahın arttığı bir yıl olmasını temenni eden müdür Güven, “Yeni yılın ülkemize ve milletimize sağlık, mutluluk ve hayır, dünyamıza da barış getirmesini diliyorum. Bu vesileyle Simav’da hizmet etmekten onur duyduğum eğitim camiamızın, değerli öğretmenlerimizin, yardımcı personellerimizin saygıdeğer velilerimizin ve sevgili öğrencilerimizin, yeni yılını kutluyorum.” ifadesinde bulundu.