Menü Kapat

SİMAV’DA MESLEKİ EĞİTİM İÇİN PROTOKOL

Kütahya Dumlupınar Üniversitesine bağlı Simav Meslek Yüksekokulu ile Kazcıoğlu Otomotiv Arasında İşletmede Mesleki Eğitim Protokolü imzalandı.

Simav Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Alaattin Kaçal ile Otomotiv sektörünün Simav’daki önemli isimlerinden Kazcıoğlu Otomotiv Genel Müdürü Şener Kazcıoğlu, İdari Genel Müdür Yardımcısı İzzet Muştu ve Teknik Genel Müdür Yardımcısı Şerafettin Kazcıoğlu Türkiye’nin geleceğine önemli katkılar sağlaması düşünülen üniversiteli gençlerin daha etkin bir eğitim ortamı sağlanması amacıyla bir araya geldi.

Simav Meslek Yüksekokulu ve Kazcıoğlu Otomotiv arasında “İşletmede Mesleki Eğitim Çalışması” Protokolü..

Kazcıoğlu Otomotiv’de yapılan imza töreninde konuşan Simav Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Kaçal açıklamada bulunarak imzalanan protokol hakkında konuştu. Prof. Kaçal; “Kazcıoğlu Otomotiv’den protokole imza atan Sayın Şener Kazcıoğlu, Meslek Yüksekokulumuz mekatronik programının 3+1 eğitim sistemi kapsamında tamamlaması gereken iş yeri staj eğitiminde; Kazcıoğlu Otomotiv olarak mesleki eğitime önem verdiklerini, bu hususta Meslek Yüksekokulumuza destek olacaklarını ve öğrencilerimizin mesleki eğitimlerine faydalı olabilecek her konuda yardımcı olmaya hazır olduklarını ifade etti.” dedi.

Karşılıklı olarak imzaların atılmasının ardından Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Alaattin Kaçal, Kazcıoğlu Otomotiv Genel Müdürü Şener Kazcıoğlu’na yardım ve işbirliği konusundaki desteklerinden dolayı teşekkür etti.