Menü Kapat

CUMHUR İTTİFAKI SİMAV’DA YÜRÜMÜYOR

AK Parti ve MHP’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı TBMM’de güçlü bir şekilde varlığını sürdürürken 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde Cumhur İttifakının tam anlamıyla yürümediği Simav’da da görüldü.

31 Mart Yerel Seçimlerinin Simav’daki en güçlü 2 adayının AK Parti ve MHP’den olması birçok cevapsız soruya neden olurken, haftalardır seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren MHP’nin Simav Belediye Başkanı Adayı Kübra Tekel Aktulun ile AK Parti’nin kısa bir süre önce açıklanan Belediye Başkanı Adayı Ahmet Kulat, her seçim döneminde yaşandığı gibi bu seçim döneminde Simav Pazarında esnaflarla, vatandaşlarla görüştü, kendilerini tanıtıp, özellikle esnaflardan isteklerinin olup olmadığını sordular.

HAYIRLI İŞLER TEMENNİSİNDE BULUNDU..

AK Parti Belediye Başkanı Adayı Ecz. Ahmet Kulat Pazar turuna AK Parti İlçe Başkanı Orhan Akboğa, Belediye Başkanı Fatih Kalay, partisinin yönetim kurulu üyeleri, belediye ve il genel meclis adaylarıyla birlikte katıldı. Osmanbey Ortaokulu arkasından Hisarardı Caddesi, Belediye Meydanı, Balık Pazarı, Tabakhane Caddesi ve 30 Ağustos Caddesini kapsayan pazar esnafı turunda esnaf ve vatandaşlarla kısa sohbetlerde bulunan belediye başkanı adayı Kulat, herkese hayırlı işler ve sağlıklı günler temennisinde bulundu.

KALPTEN KALBE GİDEN BİR YOL VARDIR..

Gazetemize yaptığı açıklamada ise; “Bugün Belediye Başkanımız Fatih Kalay, İlçe Başkanımız Orhan Akboğa, Belediye Meclisi Üyelerimiz ve Teşkilatımız ile birlikte Simav Pazarımızı gezip esnaf ve hemşerilerimizi ziyaret ettik. Hep birlikte daha mutlu, daha huzurlu ve daha güzel bir Simav’da buluşacağız İnşallah. Biz çalışacağız Simav kazanacak” derken pazar ziyaretlerinde Simav’ın çalışkan yüzleriyle buluştuklarını, onların hikâyelerini dinlediklerini, her bir ziyaretten alınan ilhamla, gönülden gönüle köprü kurduklarını söyledi.

10 YILDIR YAPILMALIYDI..

MHP’nin Simav Belediye Başkanı Adayı İnşaat Yüksek Mühendisi Kübra Tekel Aktulun ise partisinin ilçe başkanı Bayram Yılmaz ile birlikte esnaf ziyaretlerinde bulundu. Belediye ve İl Genel Meclisi üye adaylarının da katıldığı esnaf ziyaretlerinde esnaflardan kurulan pazarla ilgili öneri ve isteklerini soran belediye başkanı adayı Aktulun, en çok pazarcı esnaflarından kapalı Pazar yeri isteğiyle karşılaştı. Pazarcılara kapalı pazar yeri isteği konusunda “10 yıldır yapılması gerekiyordu. Yapılamadı. İnşallah sizlerin de desteği ile bu projeyi de gerçekleştirmek bize nasip olur” dedi.

SİMAV’A KADIN ELİ DEĞMELİ..

Geniş bir pazar turunda en çok pazarcı kadınlar ve pazara çıkan kadınların ilgisini çeken Simav’ın tek bayan Belediye Başkanı Adayı Aktulun,“Birlikten kuvvet doğar, güçlerimizi birleştirelim, Simav’ı çağdaş bir şehir haline birlikte getirelim” ifadelerinde bulundu.