Menü Kapat

MHP SİMAV AİLESİ SEÇİMLERE KENETLENDİ

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili belediye başkanı, il genel ve belediye meclis üyelerinin açıklanmasının ardından partilerin çalışmaları hız kazandı. Simav ve 6 beldede belediye başkanı adaylarını kamuoyuyla paylaşan partilerden birisi olan MHP’nin Simav İlçe Başkanlığı kahvaltılı buluşma ile seçim çalışmalarına Hisar LOUNGE’de ikinci adımı attı.

Yapılan restorasyon ve yenileme çalışmalarının ardından Simav’da güzide bir adres haline gelen şehrin panoramik görüntüsünün en iyi şekilde izlendiği Hisar LOUNGE’de gerçekleşen buluşmaya MHP’nin Simav Belediye Başkanı Adayı Kübra Tekel Aktulun, partinin ilçe yönetimi, belde başkanları ve belde belediye başkan adayları, Simav eski belediye başkanı Dr. Rıza Özdemir, Simav Ülkü Ocakları Başkanı Süleyman Akif Ünlü, MHP çatısı altında dünden bugüne görev yapıp hizmet verenler katılırken MHP Simav İlçe başkanı Bayram Yılmaz tüm partililerine katılımları için teşekkür etti.

Hasret giderme, yerel seçimlerle ilgili görüşlerin ortaya konması, eskisi gibi dayanışma ve kenetlenmenin sağlanması konularının ele alındığı buluşmanın ilk konuşmacısı MHP Simav İlçe Başkanı Bayram Yılmaz oldu.

YILMAZ; BİZLERE YOL GÖSTERİN..

Başkan Yılmaz konuşmasına değerli büyüklerim diye başlarken şu ifadelerde bulundu: “Geçmişten bugüne kadar partimize hizmet eden belediye başkanlarımız, ilçe başkanlarımız, partimizin değerli büyükleri kahvaltı programımıza katılımızdan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Bugün burada toplanmamızın sebebi 31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimlerde Simav İlçe ve belde belediye başkanlarımızı teşkilatımıza tanıtmak hem de siz değerli teşkilat büyüklerimizin görüş ve önerilerini alarak bizlere yol göstermenizi istiyoruz. Bu anlamda parti içindeki küskünlükleri, kırgınlıkları bir kenara bırakıp ortak paydamızda buluşarak sizlerden güçlü bir şekilde destek bekliyoruz. Kahvaltı programımıza katılımlarınızdan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim.”

AKTULUN; “GÜCÜMÜ SİZLERDEN ALIYORUM”

MHP’nin Simav belediye Başkan Adayı Kübra Tekel Aktulun ise MHP’ye gönül vermiş tüm katılımcıları selamlayarak başladı. Aktulun; “Geçmişten bugüne gönül vermiş saygı değer büyüklerim sizlerin karşısına çıkıp konuşmak zor olsa da siz değerli büyüklerimin benim yanımda olduğunu bilmek bana bu yolda cesaret veriyor. Kırgınlıkları, küslükleri bir kenara bırakıp Simav’a daha iyi hizmet yolunda hep birlikte olursak başaramayacağımız hiçbir iş yoktur. Sizlerden güçlü destek istiyorum.” dedi.

ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI ÜNLÜ, “MHP’NİN YANINDA VE ARKASINDAYIZ”..

Buluşmanın konuklarından olan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Simav Şube Başkanı Süleyman Akif Ünlü, her zaman Milliyetçi Hareket Partisinin yanında ve arkasında olacaklarını açıklayarak; “Çıktığımız bu kutlu yolda Rabbim bizleri hep birlikte zafere ulaştırsın.” diye konuştu.

ESKİ BAŞKAN ÖZDEMİR; “İNANALIM, GÜVENELİM, BİRBİRİMİZE DESTEK OLALIM”..

Buluşmanın bir başka önemli konuğu ise Simav’da her zaman MHP’li birisi olarak adlandırılan Simav’ın belediye eski başkanlarından Dr. Rıza Özdemir oldu. Şehre 2 dönem üst üste belediye başkanı olarak hizmet veren merhum Metin Karakuyu’dan sonraki iki dönem belediye başkanı olan Özdemir şu ifadelerde bulundu; “Uzun bir süredir bu camianın içinde selamı sabahı kesmemiş kardeşiniz olarak, bu seçimde Allah’ın rüzgârının partimizin ve adaylarımızın yanında olduğuna inanan ve gören biri olarak çıkmış olduğunuz bu yolda sizleri yalnız bırakmamak adına buradayım. Birçok arkadaşımız siyasetten uzak kaldığı için partimizin içinde kaybedilmiş bir heyecan, bir yılgınlık var. Tüm parti teşkilatımızla birlikte hızlı bir şekilde kaybettiğimiz zamanı geri getirecek, hem Simav ilçemizde hem de beldelerimizde seçimi kazanarak bu seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisini öne geçireceğiz. Ben inanıyorum ki kardeşimiz Simav Belediye Başkan Adayı Kübra Tekel Aktulun bu seçimi kazanacak ve üç hilalli bayrağımızı Simav Belediyesi burcuna dikecektir. İnanalım, güvenelim, birbirimize destek verelim ve bu seçimde zafer bizim olsun.”

MHP BELEDİYE MECLİS ÜYESİ KILIÇ, “BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE OLMALIYIZ”

MHP’nin Simav Belediye Meclisinde tek üyesi olan Erdoğan Kılıç da dayanışmaya dikkat çekerek; “Bizler Cumhur İttifakına zarar gelmesin diye elimizden gelen gayreti gösterdik. Seçim sürecine girdiğimiz bu zamanda her bir Milliyetçi Hareket Partili kardeşim seçime kadar bir tane arkadaşımızı ikna ettiği zaman bu bizim için zafer demektir. Bu seçimlerde birlik, beraberlik içinde aynı şekilde hareket etmek zorundayız. Böyle olursa seçimi kazanırız.” dedi.