Menü Kapat

DEPREM ŞEHİDİ ANNE KÜTÜPHANEDE YAŞATILACAK

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde öğretmenlik yapan ve 6 Şubat’taki depremde hayatlarını kaybeden Hüseyin Selçuk ve eşi Deniz Bilgin Selçuk ile kızları Irmak ve Nehir’in geride bıraktığı acıları; Simav’ın Demirci beldesindeki Bilgin ve Selçuk Aileleri ile merhume Deniz Bilgin’in görev yaptığı Adıyaman ilinin Kahta ilçesindeki Celal Bayar Ortaokulunda sıcaklığını koruyor.

Hatırlanacağı gibi geçen yıl 6 Şubatta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde; Simav ilçesi Demirci beldesinden Selçuk Ailesinin 4 üyesi hayatını kaybetmiş ve aynı ailenin 4 deprem şehidi Demirci beldesinde yan yana toprağa verilmişti.

GÖREV YAPTIĞI OKULUN KÜTÜPHANESİNDE ADI YAŞATILACAK..

Aradan geçen 14 aydan fazla bir süre sonrasında öğretmen Deniz Bilgin Selçuk’un görev yaptığı Kahta Celal Bayar Ortaokulunda unutulmadığı ortaya çıktı. Merhume Deniz öğretmenin acılı babası emekli bankacı Zafer Bilgin deprem şehidi öğretmen kızının adının görev yaptığı okulda yaşatılacağını öğrendiğini bildirdi. Acılı baba Bilgin; “Melek kızım Deniz’imin ismini 7 yıl görev yaptığı Kahta Celal Bayar Ortaokulu kütüphanesine vererek vefalarını gösterip bizleri çok mutlu eden okul yönetimine ve tüm öğretmen arkadaşlarına sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Allah hepsinden razı olsun inşallah” dedi.