Menü Kapat

GÜVEN’DEN GENÇ MUCİTLERE ZİYARET

Zafer Kalkınma Ajansı tarafından ilan edilen “Yeni Nesil Eğitim Mali Destek Programı” (YENEP) kapsamında, Simav İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Simav Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğince hazırlanan, iş insanı Şeref Kazcıoğlu’nun da kişisel olarak maddi destek sunduğu “Şeref Kazcıoğlu Simav Kendin Yap Atölyesi” Simav İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Güven tarafından ziyaret edildi.

Açılışı Temmuz 2021’de yapılan, toplam 415.000 TL maliyetli, Zafer Kalkınma Ajansının %90 hibe desteği sunduğu, Şeref Kazcıoğlu Kendin Yap Atölyesinden Simav İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı 6-14 yaş grubu ilk ve ortaokul öğrencileri yararlanıyor.

SİMAV’IN GENÇ MUCİTLERİ İÇİN GEREKLİ..

Şeref Kazcıoğlu Simav Kendin Yap Atölyesinde görevli öğretmenlerden atölye ve yapılan çalışmalarla ilgili olarak bilgi alan, öğrencilerle sohbet eden İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Güven, “Simav’ın genç mucitleri için gerekli olan bu atölye eğitimdeki ilçe başarılarımızın artması için de önemli bir merkez. Böyle bir merkezi şehrimize kazandırıp öğrencilerimizin hizmetine sunanlara teşekkür ediyorum” dedi.

Şeref Kazcıoğlu Simav Kendin Yap Atölyesinde yaptığı ziyaretin sonunda müdür Güven’e ahşap tasarım öğrencileri kendi emekleriyle yaptıkları tasarım örneği objeleri hediye ettiler.