Menü Kapat

EFSANE MUHTAR 31 MART’I BEKLiYOR

Simav’a bağlı ‘Sebze Deposu’ olarak adlandırılan Gökçeler Köyüne 2009-2014 yılları arasında unutulmaz hizmetler veren muhtar İbrahim Payçu, 31 Mart Yerel Seçimlerinde katılarak ikinci kez köyüne muhtar olmak istediğini bildirdi.

Simav İlçe merkezine 4 kilometre uzakta bulunan Gökçeler Köyünde 2009 yılında yapılan yerel seçimlerinde muhtar seçildiğini gazetemize anlatan, “fötr şapkalı muhtar” olarak ünlü eski muhtar İbrahim Payçu (70), 2011 Simav Depreminde ilçenin en fazla zarar gören köylerinden birisi olan Gökçeler’in muhtarlığını yaparken yetersiz içme suyu deposunun 150 tonluk ve sağlıklı bir şekilde yapılması, bugün bile köy yolları arasında en geniş yola sahip olmanın çabalarını vermenin, Gökçelerlilerin Simav’daki kestane ağaçlarından gelir elde eder gibi dikilen badem fidanlarıyla gelir getirici yatırımların gerçekleşmesinin girişimcisi olduğunu hatırlattı.

Muhtar adayı Payçu şöyle devam etti; “Simav Depreminde konutlarımızın yarısı hasar görmüştü. Ama aradan 13 sene geçmesine rağmen Gökçelerde gözle görülür bir yatırım, hizmet olmadığını görüyorum. Birçok vatandaşımız da aynı görüşte. Son 10 yılda 2 muhtar seçilmesine rağmen Gökçeler bir adım öteye gidemedi, gelişemedi diyorlar. Ben bu serzenişlere son vermek, vatandaşlarımızdan gelen isteği göz önünde bulundurarak 31 Mart 2024 Seçimlerinde Gökçeler Köyü için Muhtar Adayı oldum” dedi.