Menü Kapat

KARŞIYAKA’DA EKİPLER HAREKETE GEÇTİ

Simav ilçe merkezindeki Karşıyaka mesire alanındaki çevre kirliliğine dikkat çeken haberler, Simav Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nü harekete geçirdi. Zabıta Müdürlüğüne bağlı Temizlik İşleri görevlileri söz konusu bölgede çöp atıklarını topladı.

Belediye Zabıta Müdürü Mehmet Parlak, gazete haberi üzerine bölgede inceleme yapıldığını, Simav halkı için önemli olan mesire alanının temizlenmesi için harekete geçtiklerini bildirdi.

EN GÜZEL TEMİZLİK KİRLETMEMEKLE BAŞLAR

Kendisine bağlı temizlik görevlilerince Karşıyaka sırtlarında çam ağaçlarının altındaki yeşil dokunun atıklarla kirletilmesine anlam veremediklerini belirten müdür Parlak,

“Karşıyaka’daki piknik alanlarının en önemlisi doğa güzelliği içinde türbelerin bulunduğu gözde bir yerin atıklarla kirletilmesi bizleri de üzüyor. Konu; toplumsal açıdan çok önemli. Bu bir eğitim ve görgü meselesi. Yarınlarımızın teminatı çocuklarımız adına emanet aldığımız bu şehri her yönüyle güzel, atıksız ve temiz bir şekilde geleceğe taşımak hepimizin görevi. En güzel ve başarılı temizliğin kirletmemekle başladığını belirterek ilgili  vatandaşlarımızı kirletmemeye davet ediyorum” dedi.