Menü Kapat

EYNAL’A JETONLU OYUN PARKI

İç Ege’de termal turizm alanında “Termalin Başkenti” olarak adlandırılan Simav Belediyesi Eynal Kaplıcalarında gerçekleştirilen her yenilik; hem Simav’ın hem de kaplıcanın tanınmasında büyük rol oynuyor.

Yarı olimpik yüzme havuzu, aqua parkı, çeşitli oyun aktivitelerinin yer aldığı TEMA Dede Ömer Önder Parkı ile göz doldururken şimdi de bölgenin hem kapalı hem de en büyük oyun parkını hizmete sunmaya çalışıldığı Eynal Kaplıcalarındaki çalışmalar Belediye başkanı Adil Biçer tarafından incelendi.

Belediye başkan yardımcıları Fatih Kalay ve Ahmet Sönmez ile birlikte Eynal Kaplıcaları Aqua Oyun Parkı kurulum çalışmalarında sona yaklaştığını inceleme sırasında gazetemize anlatan başkan Biçer, “Aqua Oyun parkımızın süreli oyun alanı bölümünün kurulumu tamamlandı. Jetonlu oyuncaklar ve kafeterya bölümündeki çalışmalar biter bitmez parkımızı çocuklarımızın kullanımına hemen açarak bu alanda bizlerden istekte bulunan kaplıca konuklarımızın ve Simavlıların isteklerini de yerine getirmiş olacağız” dedi.