Menü Kapat

FİLENİN BEYLERİ TURNUVADA BULUŞTU

Simav Belediyesinin geleneksel olarak gerçekleştirdiği Voleybol turnuvaları, bu kez Cumhuriyetin 100.yılı nedeniyle “Simav Belediyesi 100.Yıl Voleybol Turnuvası” adıyla gerçekleştiriliyor.

Turnuvanın açılış maçı öncesi salonda kısa bir konuşma yapan Simav Belediye Başkanı Fatih Kalay, yöresel gelenekler kadar önemli olan gelenekselleşen sporları ve bu alandaki turnuvaları sürdürmek biz yöneticilerin görevlerindendir. Voleybol tutkunlarını ve voleybol severlerini ramazan öncesinde bu salonda toplamak gerçekten bizim için önemli. Turnuvamıza katılan tüm takımlara ve sporcularına sağlıklı, başarılı ve centilmence geçecek bir turnuva temenni ediyorum” dedi.

BAŞARILI ÖĞRETMENLER MAÇLARI YÖNETECEK..

Simav’ın İlçe Kapalı Spor Salonunda, Halil Kuzucuk, İnci Çalış, M.Yaşar Okumuş, Esim Çalış, Kadriye Tosun ve Şeref Akdemir adlı Simav’ın Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenlerinin yönetiminde başlayan turnuva, TOKİ 19 Mayıs Spor ile Pazarlar Spor arasında oynanan ve TOKİ 19 Mayıs Spor’un 3-0, Perşembe Yareni’nin de Gülizar Eren M.T.A.L.’ni 3-0 mağlup etmesiyle başladı.

TURNUVA SONUNDA KUPA VE MADALYA TAKDİM EDİLECEK..

Simav Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizesinde başlayan ve 16 Şubat 2024 akşamında saat  20.30’da başlayacak final maçıyla sona ermesi planlanan turnuva sonucunda dereceye giren takımlara kupa, sporcularına da turnuva anısına madalya takdim edilecek.

Turnuvaya katılan 9 takımın isimleri ise şöyle; TOKİ 19 Mayıs, Pazarlar Spor Lisesi, Perşembe Yareni, Gülizar Eren Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Mehteran, Özel Eğitim, Simav Fen Lisesi, Çitgöl ve Kelemyenice.