Menü Kapat

GENÇ YAŞTA KAYBETTİKLERİ ARKADAŞLARI İÇİN LOKMA HAYRI YAPTILAR

Geçtiğimiz günlerde Simav- Gediz karayolu 35. kilometresindeki Abide Köyü yakınlarında meydana gelen kazada hayatını kaybeden 22 yaşındaki Resul Aslan’ı arkadaşları unutmadı.

Simav istikametinden Gediz istikametine seyir halindeki otomobil sürücüsü Resul Aslan, havanın yağışlı ve yolun kaygan olması nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjde bulunan elektrik direğine çarparak hayatını kaybetmişti.

Resul Aslan’ın arkadaşları Simav’da Nasuhağa Camisi önünde Aslan’ın ruhuna hayır lokması döktürdü. Merhum Aslan’ın hayır lokması vatandaşlara dağıtılırken, arkadaşları Resul Aslan’ı üzücü bir şekilde genç yaşta kaybettiklerini, onu hep kalplerinde yaşatacaklarını söyleyerek, “Arkadaşları olarak ondan çok şey öğrendik, onu hiç asık suratlı görmedik, gülüşü ve kahkahaları hala kulaklarımızda. Günlerdir hiçbirimiz kendimize gelemedik, gelemiyoruz. Bizlere, geride unutulmayan anılar, gözyaşları ve yeri doldurulamayacak dostluğunu bıraktı, Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun” dediler.