Menü Kapat

HEMŞERİMİZ EMNİYET MÜDÜRÜ SEL İZMİR İL EMNİYET MÜDÜRÜ OLDU

Türkiye genelinde bazı il emniyet müdürlerine ilişkin değişiklik kararnamesiyle Türk Polis Teşkilatının başarılı il emniyet müdürlerinden birisi olarak gösterilen hemşerimiz Celal Sel, Türkiye’nin mega kentlerinden birisi olan Ege’nin başkenti İzmir’e İzmir Emniyet Müdürü olarak atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzalayarak yürürlüğe koyduğu Emniyet Müdürleri Kararnamesiyle Elazığ İl Emniyet Müdürü görevini başarıyla sürdüren hemşerimiz  Sel, İzmir İl Emniyet Müdürü olarak atanırken İzmir İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne ise Emniyet Genel Müdürlüğü emrine atandı.

Binlerce Simavlı’nın da yaşadığı Ege’nin en büyük ili İzmir’in yeni Emniyet Müdürü Celal Sel’in özgeçmişi şöyle:

Celal Sel, Kütahya ili Simav ilçesi 1968 doğumlu. Polis Akademisinden 1990 yılında mezun olduktan sonra İzmir ilinde Komiser Yardımcısı olarak göreve başladı.

Sırasıyla Kahramanmaraş kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığında ve İstanbul’da görev yaptıktan sonra Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığında Polis Başmüfettişi olarak hizmet verdi. Emniyet Müdürü Sel; Şırnak ve ardından da Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü görevlerinden sonra müşterek kararname ile 2019 yılında Elazığ’a atanmıştı. Hemşerimiz Celal Sel, evli ve 1 çocuk babasıdır.