Menü Kapat

VALİ ÇELİK SİMAV’A VEDA ETTİ

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle atandığı Kütahya Valiliğinde 18 Haziran 2020 tarihinden bu yana 3 yıldır görev yapan Kütahya Valisi Ali Çelik’in son Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Hakkari iline atanmıştı. Bu kapsamda ilçelere son kez ziyarette bulunan Çelik, önceki gün de Simav’a veda etti.

ÖNCE YÖNETİCİLERLE, SONRA HALK İLE VEDALAŞTI

Vali Ali Çelik, birlikte gerçekleştirdiği çalışmalarla ilgili olarak ilçe yöneticilerine teşekkür etmek için önce Kaymakam Bünyamin Karaloğlu ve belde belediye başkanlarıyla sonra da iş insanları ve vatandaşlar ile vedalaştı. Karşılıklı hediyelerin de takdim edildiği vedalaşma anları görenleri gururlandırdı.

 

VALİ ÇELİK, BURADA YÖNETİCİLERE DE SESLENDİ

Simav’da daha sonra Kaymakamlık Konferans Salonunda ilçenin kamu yöneticilerine, belde belediye başkanlarına, sivil toplum kuruluşu yöneticilerine, köy ve mahalle muhtarlarına hitaben bir veda konuşması yapan Vali Çelik şu ifadelerde bulundu;

“Çalışmanın ve insana faydalı olmanın her noktası büyük bir haz taşır. Hep birlikte bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Köylerinizde, beldelerinizde ve şehrimizde devletimizin tüm kurumlarıyla birlikte sizleri memnun etmenin gayreti içinde olduk ve bundan sonra da olacağız. Simav ve köylerimizde muhtarlarımızla ve belediye başkanlarımızla hep birlikte görevini iyi yapmaya gayret gösteren iyi insanlarla çalıştık. Bizler bu konuda Valilik olarak kendimizi başarılı görüyoruz.”

“SİMAV’DA HEP BİRLİK VE DAYANIŞMA ÖRNEKLERİ GÖRDÜM”

Hükümet Konağı önünde günün anısına toplu fotoğraf çekiminin ardından Kaymakam Karaloğlu ile birlikte Simav Belediyesine geçen Vali Çelik, belediye girişinde Simav Belediye Başkanı Fatih Kalay ve çalışma arkadaşları tarafından karşılandı. Simav’a bu kez veda için adım attığını belirten Vali Çelik, burada da katılımcılara seslendi. Çelik,

“Görev sürem boyunca Simav’da gördüğüm, birlik, beraberlik, dayanışma örnekleri ve il yönetimimizle uyum içinde olunması beni hep sevindirmiştir. Bu güzelliği Allah bozmasın. Ben, zaten Simavlıyım, yakın il Uşak’tan olmamla birlikte Simavlılar tarafından hemşeri ilan edilmem unutulmaz bir güveni teşkil etmiştir. Çünkü Simav ile gönül bağım sağlam temellere bağlıdır.” dedi.

YEREL YÖNETİCİLER DE VALİ ÇELİK’E EN SAMİMİ ŞÜKRANLARINI SUNDU

İlçe yönetiminde söz sahibi olanlardan başta Kaymakam Bünyamin Karaloğlu ve Belediye Başkanı Fatih Kalay olmakla birlikte tüm ilçe yöneticileri de Vali Ali Çelik’e duygulandıran konuşmaları ardından teşekkür etti. Aralarındaki ilişkinin sadece iş olmadığını gösteren Vali, Yerel Yöneticiler ve Simav Halkı, gerçekten herkesin samimi takdirlerini topladı.

BELEDİYE ANI DEFTERİNİ DOLDURDU

Vali Çelik bu veda ziyaretinde Belediye Başkanlığı anı defterini de doldurdu. Vali Çelik’in yazdığı şeref anısı deftere şu şekilde kazındı;

DEĞERLİ BELEDİYE BAŞKANIM;

“Tüm kamu hizmetlerinin milletimize sunulmasında göstermiş olduğunuz azim, çalışkanlık, işbirliği için Devletimiz adına şükranlarımı arz ediyorum.”

“Tüm belediye çalışanlarına, mesai arkadaşlarınıza da teşekkür ediyorum.”

“Ayrıca, üç yıllık çalışma süremde tarafıma yönelik destek, iyi niyet ve işbirliği için teşekkür ediyorum.”

Baki sevgi ve saygılarla..

Ali ÇELİK

Kütahya Valisi”

Vali Ali Çelik, Simav ziyareti sırasında kendisine eşlik eden Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Muammer Özcura ile birlikte veda töreninin ardından Simav’dan ayrılarak yoğun programına devam etti.