Menü Kapat

HER PAZARTESİ-PERŞEMBE DÖNER GÜNÜ

Simav’a en yakın komşu ilçelerden birisi olan Pazarlar ilçesi; meyve diyarı olarak tanınması, bölgenin ilk ve tek kentsel dönüşüm şehri olarak adını duyurması yanı sıra sadece haftanın Pazartesi ve Perşembe günlerine özel et döner sunumlarıyla da adından söz ettiriyor.

Pazarlar yöresinin kekik kokan dağlarında, arazilerinde yetiştirilen hayvanların hijyenik ortamlarda kesilip parçalanarak isteyene kıyma, isteyene sucuk, isteyene bütün et olarak sunulduğu ilçe merkezindeki “Nazar Et&Kasap”, isteyene de her bir porsiyonu dolu dolu kırmızı etten oluşan leziz döneri sunarak Pazarlar’ın adını da duyuruyor.

KALBE GİDEN YOL MİDEDEN GEÇER..

Pazarlar ilçe merkezinden gelen vatandaşların yanı sıra Pazartesi ve Perşembe günlerine özel pişirilen et döner için komşu ilçe, köy ve kasabalardan gelen döner tutkunlarına döner taleplerini garnitürlerle sunduklarını belirten Nazar Et & Kasap’ın ünlü ustası Şeref Çetin, “Herhangi bir mesleği bir şekilde herkes yapabilir. Ama gıda konusunda hele hele et alanında müşterinin kalbine giden yolun mideden geçtiğini düşünürsek; en iyisini, en lezzetlisini sunmak, bunu da güler yüzle yapmak müşterinin kalbine giden yolu ele geçirmektir” dedi.

 

Et konusunda hizmet vermenin eti parçalayıp tartarak paketlemekten öte müşterinin istediği özellikte eti ve kıymayı vermekle mümkün olduğunu da sözlerine ekleyen Şeref Çetin, “Tüm bu hassas şartların ve hizmet özelliklerimizin yanında Nazar Et&Kasap olarak bizlerde bir güzellik yapalım, hem Pazarlar’ın adını, sesini duyuralım hem de müşterilerimize bize özel döner lezzetimizi tattıralım istedik. Bu nedenle tüm gönül dostlarımızı haftanın Pazartesi ve Perşembe günleri sürdürdüğümüz  ‘Döner Günleri’mize, Pazarlar’ın Cumhuriyet Caddemizdeki yerimize bekliyoruz” dedi.