Menü Kapat

İLK OKUDUĞU OKULDAN MESLEK HAYATININ EN ANLAMLI ÖDÜLÜNÜ ALDI

42 yıl önce Simav’ın Tıplamaz Pasajındaki Ufuk Matbaasında yayınlanan Simav’ın Sesi Gazetesinde gazetecilik mesleğine başlayan ve günümüzde bu gazetenin Editörü olarak mesleğini sürdüren gazeteci Mustafa Arıgümüş’e mesleğiyle ilgili en anlamlı ödül Simav’a komşu ilçe Şaphane’de verildi.

Kütahya ilçelerinden Şaphane’nin en köklü eğitim kurumu olan Şaphane İlkokulu Müdürü Başöğretmen Fuat Bayri, Okulunun faaliyetlerinin ve Şaphane’nin tanıtımının basın yoluyla yapılmasını geçmişten günümüze sürdüren Gazeteci Mustafa Arıgümüş’ü plaketle ödüllendirdi.

Arıgümüş’ün son gerçekleştirdiği okul ziyaretinde plaket takdimi öncesinde kısa bir konuşma yapan başöğretmen Bayri, “Okulumuzun ve Şaphane’nin sosyal ve kültürel etkinliklerinin tanıtımına yaptığınız katkılardan dolayı teşekkür eder, bu yolda çalışmalarınızın ve başarılarınızın devamını temenni ederim” dedi.

İLKOKULU OKUDUĞU OKULDAN ANLAMLI ÖDÜL..

Gazeteci Arıgümüş ise kendisine sunulan plaketi teşekkür ederek alırken şu ifadelerde bulundu; “Aslen bir Şaphaneli, ilkokulu, ortaokulu Şaphane’de okuyan biri olarak şahsıma sunulan plaket ömrümün en anlamlı ödülüdür. Çünkü İlkokulu okuduğum okulumdan bir ödül almak, dönemimde ortaokul olarak kullanılan binada bugün ilkokul olarak eğitim ve öğretim verilmesi benim için çifte mutluluk oldu. Bu nazik ve anlamlı jestten dolayı Sayın Başöğretmenimiz Fuat Bayri’ye teşekkür ederim” ifadesinde bulundu.