Menü Kapat

NAŞA’DA “CAMİİ MARKET” RAMAZANDA DA ÜCRETSİZ OLARAK GENÇLERİN HİZMETİNDE

Simav İlçe Müftülüğüne bağlı Naşa Kasabası Büyük Camiinde bereket ve mağfiret mevsimi Ramazan ayında da “Camii Market” ücretsiz olarak gençlere hizmet vermeye devam ediyor.

Naşa Kasabası Büyük Camisinde her sene olduğu gibi mukabele, yatsı ve teravih namazına katılan, oruç tutan öğrencilere hizmet vermeye yönelik hazırlanmış olan “Cami Market” açıldı.

Mukabele, yatsı ve teravih namazına gelen günlük 35 kız ve 33 erkek öğrenci haftanın belirli günleri Cami Marketten ücretsiz alışveriş imkanı veriliyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Naşa Büyük Camii Din Görevlisi Zafer Demircan; “Amacımız çocuklarımıza camiyi sevdirmek, onlara namaz şuuru kazandırmak, İmanlı, ahlaklı bir nesil olarak yetiştirmektir. Camii Market’i de bu amaca ulaşmak için bir vesile olarak kurduk ve yıllardır ücretsiz bir şekilde gençlere hizmet etmeye devam ediyor. Camii Marketimizde eksilen ürünler hayırsever kardeşlerimizin desteği ile tekrar tamamlanıyor. Cami Marketimize maddi ve manevi katkıda bulunan, bulunmaya devam eden bütün hayırsever kardeşlerimizden Allah razı olsun” dedi.