Menü Kapat

ÖĞRETMENLER FUTSAL TURNUVASINDA ŞAMPİYON BELLİ OLDU

Simav’daki Öğretmenler Günü kutlamaları çerçevesinde düzenlenen ve yeni sonuçlanan Öğretmenler Arası Futsal Turnuvası tamamlandı. Turnuvada şampiyonluğu; Darıcı İlkokulu ve Darıcı Ortaokulu, Yemişli İlkokulu ve Yemişli Şehit Kenan Karabodur Ortaokulu öğretmenlerinden oluşan takım karması elde etti.

Öğretmenler Gününe özel çeşitli kutlamaları kapsamında Simav Kaymakamlığı ve Simav İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen Öğretmenler Arası Futsal Turnuvası Simav Meslek Yüksek Okulu Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen karşılaşmalar ile sona erdi. Finalde Darıcı İlkokulu ve Darıcı Ortaokulu, Yemişli İlkokulu ve Yemişli Şehit Kenan Karabodur Ortaokulu karması; 19 Mayıs İlkokulu, Şehit Ali Yılmaz Ortaokulu, Simav Bilim ve Sanat Merkezi ve Kestel İlkokulu öğretmenlerinin oluşturduğu takım karmasını yenerek şampiyon oldu.

Turnuva ikincisi 19 Mayıs İlkokulu-Şehit Ali Yılmaz Ortaokulu, Simav Bilim ve Sanat Merkezi, Kestel İlkokulu öğretmenlerinin oluşturduğu takım olurken Turnuvanın üçüncüsü ise Simav Özel Eğitim-Meslek Okulu ve Simav Özel Eğitim Uygulama Okulu öğretmenlerinden oluşan takım oldu. Final maçı sonrasında Simav İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Güven turnuvada dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını takdim edip tebrik etti.