Menü Kapat

SESSiZ VE DERiNDEN GiDiYOR

31 Mart Yerel Seçimlerinin Simav’daki belediye başkan adaylarından birisi olan Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) Simav Belediye Başkan Adayı iş insanı Hasan Basri İnan, mütevazı kişiliği, seçmene düzeyli yaklaşımı ve herkese, her kesime gülümseyişiyle seçim çalışmalarını sessiz ve derinden sürdürüyor.

Cumhuriyet Meydanındaki seçim bürosunu merkez olarak kullanarak seçim turlarına her gün bu noktadan başlayan BBP’nin Simav Belediye Başkan Adayı Hasan Basri İnan, partisinin ilçe başkanı Gökhan İyiyapıcı, belediye ve il genel meclis üye adaylarıyla kapısını açmadığı esnaf, kahve, lokal, elini sıkmadığı vatandaş bırakmıyor.

KAPI KAPI, ADIM ADIM SİMAV..

Yeşilova mahallesinden başlayıp şehrin diğer mahallelerine de programları çerçevesinde ziyaretlerde bulunan, Simav Müftülüğü bünyesinde İzci Lideri Cuma Ali Tosun’un yönettiği İzci Kampını bile ziyaret eden başkan adayı İnan, Simav Belediyesi, Devlet Hastanesi, İlçe Sağlık Müdürlüğü, çarşı içi esnafları, kapalı çarşı, sebze pazarı ve bir çok sivil toplum kuruluşu ile meslek odalarına yönelik ziyaret turlarını sürdürüyor.

Partisi tarafından hazırlanan broşürlerini de ziyaretler sırasında vatandaşlara takdim eden İnan ve arkadaşları, Simav’ın Sesi Gazetesine de mütevazı ziyaretlerini gerçekleştirdiler. Gazetenin haber editörü Mustafa Arıgümüş ve gazeteci İsmail Yalçın ile görüşen BBP Simav Belediye Başkanı Adayı İnan, burada yaptığı konuşmasında “Gönüllere misafir oluyor, vatandaşlarımıza katıksız sevgimizi, inancımızı, dürüstlüğümüzü, hakkaniyetimizi gösteriyor, Simav’ın 31 Mart Seçimlerinde en güvenilir limanının BBP ve Hasan Basri İnan ile arkadaşları olduğunu ifa-de ediyoruz. Bizlere sıcak davranışları, hoşgörüleri ve saygınlıklarıyla destek olan herkese teşekkür ederiz. Yolumuz tek, hedeflerimiz çok” dedi.