Menü Kapat

SİMAV; AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KULAT PROJELERİNİ AÇIKLADI

31 Mart Yerel Seçimler için Simav’da siyasi partilerin ve adaylarının çalışmaları daha da hızlanırken, seçildiklerinde Simav ve halkı için projelerini geniş katılımlı bir toplantıyla açıklayan ilk isim AK Parti’nin Simav Belediye Başkanı Adayı Ecz. Ahmet Kulat oldu.

AK Parti Kütahya Milletvekilleri Adil Biçer, Mehmet Demir, İsmail Çağlar Bayırcı, AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, partinin bazı il ve bazı ilçelerin yöneticileriyle Belediye Başkanı Fatih Kalay, AK Parti İlçe Başkanı Orhan Akboğa, Belediye meclisi üyeleri ve üye adaylarıyla Kütahya İl Genel Meclisinin Simavlı üyeleri, yerel seçimdeki üye adayları, Simav’ın 6 beldesinin belediye başkan adaylarıyla parti organlarının yöneticileriyle üyelerinin doldurduğu Simav Belediye Yeni Düğün Salonunda, AK Parti coşkusu, 31 Mart Yerel Seçimlerinin heyecanı vardı.

AK Parti Simav Belediye Meclisi Üye Adaylarından Mali Müşavir Abdullah Emre Çetiner’in sunumu ile başlayan proje ve aday tanıtım toplantısının ilk konuşmacısı ise AK Parti Simav İlçe Başkanı Orhan Akboğa olurken onu Simav Belediye Başkanı Kalay, AK parti Milletvekilleri, Biçer, Demir ve Bayırcı, İl Başkanı Önsay ve  son olarak da partinin Simav Belediye Başkan Adayı Kulat takip ederek şu ifadelerde bulundular:

AK Parti Simav İlçe Başkanı Orhan Akboğa toplantıda yaptığı konuşmasında aday adaylarını belirleme sürecine değindi.  Aday belirleme sürecinde çok zorlandıklarını ifade eden Akboğa;

“Aday adaylarımızın hepsi Ak Parti politikalarına uygun kabiliyette olan kişilerdi. Bu durum hem elimizi güçlendirdi hem de karar vermede bizleri zorladı. Nihayetinde 9 Şubat tarihinde son kararı Genel Merkezimiz vererek. İlçe Belediye Başkan adaylarımızı, Belde Belediye Başkan Adaylarımızı açıkladık. Bu süreci hep birlikte güzel bir şekilde atlattık. Adaylarımız belli olduktan sonra yeni bir süreç başladı ve adaylarımız adaylıkları belli olduğu günden itibaren canla başla çalıştılar ve çalışmaya da devam ediyorlar. Çıktıkları bu yolda tüm belediye başkanı adaylarımıza ve İl Genel Meclisi adaylarımıza başarılar diler, 31 Mart akşamı seçim zaferini hep birlikte kutlamayı dilerim” dedi.

 

SİMAV’IMIZ İÇİN GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ ANLAYIŞINI BİRLİKTE SÜRDÜRECEĞİZ

AK Parti Simav Belediye Başkanı Fatih Kalay ise

“Her anında, her alanında hizmetkarı olmaktan kıvanç duyduğum, Simav’ımız için gönül belediyeciliği anlayışını birlikte sürdüreceğimiz AK Parti Simav Belediye Başkanı Adayımız kardeşim Ahmet Kulat’a çıktığı bu yolda başarılar diliyorum. Bundan 5 yıl evvel Simav için, yol arkadaşım, değerli abim AK Parti Kütahya Milletvekili Adil Biçer ve kıymetli Belediye Meclis Üyelerimizle “Şehr’ül Emin olmak için yola çıktık. Simav halkımızın teveccühleri ile bu yolculuğumuzun devam edeceğine inancımız tamdır. İnancımızın tam olmasını sağlayan, küçük önemsiz problemlere takılmadan, samimiyet ve gayretle tüm Simav halkımıza hizmet etmeye çalışmamızdır. Göreve geldiğimiz günden bugüne her birinin son derece önemli olduğunu düşündüğümüz projelerimizin mutlu sona erdirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Gururumuz olan projelerimizin tamamlanmasında bizlere destek olan AK Parti Kütahya Milletvekilimiz Adil Biçer’e ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, Türkiye Yüzyılı Vizyonunu gerçekleştirmek üzere Kütahya Milletvekili seçilen Adil Biçer’den devraldığımız belediye başkanlığı görevimizi en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştık. 31 Mart yerel seçimlerinde, Türkiye Yüzyılı Vizyonunu gerçekleştirecek olan, Simav halkımızın teveccühleri ile başkanlık yarışını önde götüreceğine inandığım, Simav Yüzyılını gerçekleştirme yolunda sonuna kadar destekçisi olacağım, dava arkadaşım AK Parti Simav Belediye Başkanı Adayımız Ahmet Kulat’a başarılar diliyorum” dedi.

 

31 MART’TA KAZANACAĞIMIZA İNANIYORUZ

AK Parti Kütahya Milletvekili Mehmet Demir’de AK Parti Simav Belediye Başkan Adayı Ahmet Kulat’ın belediye başkanı olacağından hiçbir şüphelerinin olmadığını söyledi.  Simav ve beldelerinde 7’de 7, İl Genel Meclisi seçimlerinde de 4’te 4 yapacaklarını söyledi. 

AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı ise konuşmasında şunları söyledi;

“Bizler Simav’ımızı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve AK Partimizin her zaman yanında durmasından tanırız. Kıymetli Simavlı hemşerilerim sizlerin destekleriyle 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçim süreçlerini atlattık. Normal bir seçim süreci geçirmedik, sadece içerideki muhalefetle uğraşmadık, sadece içerideki hainlerle uğraşmadık, yedi düvele karşı bir seçim yaşadık. Amerikası, İngilteresi, İsraili hepsi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısındaydı. Bugün onların karşısında seçimi kazanan ve bir elif gibi dik duran, onlara hesap soran bir lider var, Dünyanın gözünün içine baka baka “Dünya 5’ten Büyüktür” diyen bir lider var. 14 Mayıs ve 28 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen seçimlerde milletimiz bunlara çok büyük bir tokat vurdu. Şimdi önümüzde önemli bir seçim süreci daha var. Belediye Başkanlığı seçimlerimiz var. Sizlerden istediğimiz 31 Mart akşamı hem Simav’da, hem Kütahya’da, hem de tüm Türkiye’de sandıkları patlatmak istiyoruz. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bir açıklama yaparak bu seçimler bizler için final niteliğinde ve yasaların bana vermiş olduğu yetki ile bu seçim benim son seçimim dedi. Bizler Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile daha çok yol yürümek istiyoruz, Allah’ın izniyle de yürüyeceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan için durmadan, yılmadan, yorulmadan daha çok çalışacağız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başını öne eğdirmeyeceğiz. Belediyecilik kolay bir iş değil, belediyecilik emek ister, belediyecilik gayret ister, belediyecilik birikim ister, belediyecilik aşk ister sevda ister elhamdülillah Simav’da bunların hepsi mevcut. Simav’a aşık, Simav’a sevdalı, Simav için çalışmaya hazır bir ekip, bir kadro var burada. Onun için 31 Mart’ta sandıkları patlatıp Simav’ımızı AK Belediyecilikle, Ahmet Kulat başkanımla devam ettireceğiz. Bizler AK Parti Kütahya Milletvekilleri olarak her zaman Simav’ımızın yanındayız” dedi.

 

SİMAV’IN YAPABİLECEĞİ ÇOK ŞEY VAR

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay’da;

“Bizler bir aileyiz, birlik ve beraberlik içinde olduktan sonra başaramayacağımız hiçbir iş yok. Simav’ımızda şuanda bir birlik ve beraberlik ortamı var. Bunun kıymetini bilmemiz lazım. Simav’da AK Partili bir Milletvekili ile Ak Partili bir Belediye Başkanını bir türlü bir araya getiremedik ama son 9 aydan bu yana AK Parti Kütahya Milletvekilimiz Adil Biçer ile Simav Belediye Başkanımız Fatih Kalay birlikte geçirdiler. Simav’ımızın ihtiyaçları çok, Simav’ın yapabileceği çok şey var. Bir yanda hayvancılık atılım gösteriyor, bir yanda Termal Turizm kabuğunu kırmaya çalışıyor, bir yanda Tarımda modern tarıma ve jeotermal seraya geçiş var. Bu birlikteliği iyi değerlendirip geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza iyi bir gelecek bırakmamız lazım. Bunu için tam sırası, Simav için tam vakti inşallah Ahmet Kulat kardeşimizi, 31 Mart gecesi sizlerin desteğiyle, gayretiyle Simav Belediye Başkanı yapacağız” dedi.

 

VERDİĞİMİZ SÖZLERİ TUTTUK

AK Parti Kütahya Milletvekili Adil Biçer, bundan tam beş yıl önce sizlerle beraber kutlu bir yola çıktıklarını belirterek

“Simav için hayallerimiz var dedik, Simav için bizim de söyleyeceklerimiz var dedik ve hep beraber çıktığımız bu yolda sizlerin desteğiyle, Allah’ın yardımıyla Simav’da tarihin en yüksek oyunu ve oy oranını alarak 2019 seçimlerinde bu kardeşinize Cenab-ı Allah 4 yıl boyunca 40. Belediye Başkanını yapma görevini nasip etti, desteklerinizden dolayı tüm hemşerilerime teşekkür ederim. Bu yola çıkarken siz halkımıza bazı sözler vermiştik. Demiştik ki, biz bu şehre “Şehrül-Emin” olacağız, adil olacağız, şeffaf olacağız, dürüst olacağız ve hesap verebilir olacağız diye sizlere söz vermiştik ve bu sözlerimize tuttuk elhamdülillah. 31 Mart 2019 tarihinde yapılan belediye başkanlığı seçimlerinden sonra 5 Nisan’da Simav Belediye Başkanlığında devir teslim töreni yapıldı ve orada yaptığım konuşmamda seçimden önce yapacaklarımın yazılı olduğu kitapçığımı yine siz değerli halkımıza göstermiştim ve dedim ki Simav için yapacaklarımın olduğu bu kitapçık görev sürem boyunca sürekli masamda duracak ve bu kitapçıkta yer alan tüm sözlerimizi gerçekleştireceğiz demiştik. Elhamdülillah Rabbim bizlere bu sözleri gerçekleştirme fırsatı verdi. 4 yıl gibi kısa bir süre içerisinde ekonomik koşullara rağmen Rabbim bizlere söz verdiğimiz tüm işlerimizi fazlasıyla yapmayı nasip etti. Bu dönemde her zaman yanımda olan Simav Belediye Başkanımız Fatih Kalay başta olmak üzere, tüm belediye meclis üyelerime, o dönem AK Parti Simav İlçe Başkanı olan Ahmet Kulat başkanıma ve yönetim kurulu üyelerine ve tabi ki siz değerli Simavlı hemşerilerime canı gönülden teşekkür ediyorum. Belediye seçimleri birer hizmet yarışı dönemleridir fakat bazıları bu hizmet yarışı döneminde bizim yapmış olduğumuz hizmetleri itibarsızlaştırarak, Avukat Belediye Başkanı Simav’da ne yaptı ki, Eczacı Belediye Başkanı ne yapacak diye söylüyorlarmış. Ben bu söze çok üzüldüm. Bu memlekette Simav Belediye Başkanı Avukat Adil Biçer’in yaptıkları bundan sonra da Eczacı Simav Belediye Başkanı Ahmet Kulat’ın yapacaklarının teminatıdır. Belediye başkanlığı kolay bir iş değil, belediye başkanının öncelikle şehrine aşık olması lazım, şehri için hayalleri ve idealleri olması lazım. Ahmet Kulat başkanımda o aşk, o heyecan her zamankinden daha fazla olacak inşallah. Bizler kendisine kefiliz, kendisinin her zaman yanındayız, büyük ekip olarak, büyük bir aile olarak, durmadan, yorulmadan, yılmadan Simav’ımız için çalışmaya devam edeceğiz ve Simav’ın Büyük Kalkınma Hamlesini Ahmet Kulat kardeşimle beraber tamamlayacağız. 31 Mart’tan sonra Allah’ın izniyle Türkiye Yüzyılı Simav Yüzyılı olacak bunu sizlerle beraber başaracağız” dedi. 

SİMAV’IN ÇOCUKLARININ YÜZYILI OLACAK

AK Parti Simav Belediye Başkanı Adayı Ahmet Kulat’da bir konuşma yaparak projelerini anlattı; 

“5 yılda bir gerçekleşen yerel seçimlerde şehrimizi yönetecek başkanlarımızı ve meclis üyelerimizi seçiyoruz. Simav’ımıza da 5 yıl boyunca hizmet edecek ekibi siz değerli hemşerilerim seçecekler. Şahsım ve ekibim sizlerden başkan olmayı değil, bu şehrin “Şehrül-Emin’i” olmak adına desteklerinizi istiyoruz. Şehir bir emanettir, şehri yönetmek başkan olmaktan fazlasını gerektirir. Atalarımız, ecdadımız şehrin belediye başkanına “Şehrül-Emin” demişlerdir. O şehrin emin kişisi, şehir emanet edileni, bizler sizlere belediye başkanı olmayı değil, sizin emanetinize, geleceğinize, umutlarınıza, gençlerimizin yarınlarını emanet almaya talibiz. Bizler 5393 sayılı belediyecilik kanunun bize yüklediği sorumluluktan çok daha fazlasına talibiz. Bu memleketin işsiz çocuklarının derdine talibiz. Kadınlarımızın derdine talibiz. Gençlerimizin umuduna talibiz. Biliyoruz omuzlarımızdaki yük çok fazla fakat ben ve ekip arkadaşlarım bu yükü kaldıracak bilgiye, birikime ve enerjiye sahibiz. İnşallah 31 Mart tarihinde şahsım nezdinde AK Parti ailesine, belde belediye başkanlarımıza ayrıca İl Genel Meclisi üyelerimize vereceğiniz büyük destekle Simav’ın Yüz Yılını başlatacağız. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılını “Türkiye Yüzyılı” ilan etti. İnşallah Türkiye Yüzyılı da Simav’ın Yüzyılı olacak, Simav’ın çocuklarının Yüzyılı olacak.

Proje ve Hizmetlerimizi 5 Ana Başlık altında topladık. Kalkınma ve İstihdam, Modern Şehircilik, Genç Belediyecilik, Sosyal Belediyecilik, Sürdürülebilir ve Dijital Belediyecilik

Karma Organize Sanayi Bölgesi, Simav Yeni Oto Sanayi, Sera OSB, Simav Oto Galericiler Sitesi, Yeni Turizm Master Planı, Eynal Kaplıcaları Termal Otel, Tiny House ve Bungalov Evler, Yeni Apartlar ve Ankesler, Kapalı Aqua Park, Afet Master Planı ve Afete Hazır Konutlar, Katlı Otopark ve İş Merkezi, Yer altı Otoparkı ve Millet Bahçesi, TOKİ ile Yeni Konutlar, Sanayi Sitesi Alanında Kentsel Dönüşüm, Yeni Nesil Parklar, Yeni Yürüyüş ve Bisiklet Yolları, Yeni İtfaiye Binası, Prestij Caddeler, Yeni Nesil Gençlik Merkezi, Kitap Kahve, Ekstrem Macera Parkı, Action Park, Sporcularımıza ve Spor Kulüplerimize Destek Olacağız, Eğitime Tam Destek, Engelsiz Yaşam Parkı ve Gündüz Bakım Evi, Meslek Edindirme Kursları, Kültür Sanat Etkinlikleri, Açık Hava Sineması, 10 MW’lik Güneş Enerji Santrali, Jeotermal Sahamızın Verimlilik ve Sürdürülebilir Çalışması, Akıllı Şehir, Ücretsiz WİFİ Alanları..”

 

MECLİSLERİN ÜYE ADAYLARIYLA BELDELERİN BELDE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI TANITILDI

Program sonunda ise Başkan Adayı Kulat; Belediye Meclisi Adaylarını ardından da Belde Belediye Başkanları ve Belediye Meclisi Adaylarıyla Simav’ın İl Genel Meclis Üyesi Adayları tanıtarak AK Parti Ailesi toplu fotoğraf çekimleri gerçekleştirildi.