Menü Kapat

SİMAV POLİSİNE “BAŞARI BELGESİ”

Yurt genelinde olduğu gibi Kütahya ve tüm ilçelerinde uyuşturucuyla mücadele ve suçluların Türk Polisi tarafından yakalanmasına dair önemli operasyonlar, takipler devam ederken Simav Polisi de uyuşturucu tacirlerine ve suçlulara göz açtırmıyor.

Simav ve yakın çevresinde uyuşturucu, sahte alkol, kaçak sigara konularında önemli başarılara imza atmayı sürdüren Simav Polisinin çabalarını ve gerçekleştirdiği suçun önlenmesi, suçlunun ve suç unsurlarının ele geçirilmesi çalışmalardaki başarılarını göz ardı etmeyen Simav Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu, Simav Emniyet Müdürü Secaattin Aktay başta olmak üzere polis memurlarını ödüllendirdi.

KAYMAKAM KARALOĞLU, POLİS BAŞARILARININ DEVAMINI TEMENNİ ETTİ..

Kütahya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Şube Müdürlüğü ve Kütahya İstihbarat Şube Müdürlüğü ile koordineli olarak yapılan operasyon neticesinde, uyuşturucu tacirlerinin yakalanmasında göstermiş oldukları üstün gayret ve başarılı çalışmalarından dolayı başarı belgesiyle yapılan ödüllendirmeyi gerçekleştiren Kaymakam Karaloğlu, İlçe Emniyet Müdürü Secaattin Aktay ve personeline önce yemek ikramında bir araya getirdi.

Yemekte de personellere tek tek başarı belgelerini takdim ederek başarılarının hatasız ve kazasız temennisiyle devamını diledi.