Menü Kapat

Simav Sağlık Hizmetleri MYO’dan Kaymakam Karaloğlu’na ziyaret

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nde yaşanan rektör değişiminin ardından üniversiteye bağlı eğitim kurumlarında da yönetici değişimleri yaşanıyor. Bu kapsamda Simav Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda da çeşitli yeni görevlendirmeler yaşandı. Yapılan görevlendirmenin ardından ilçede tanışma ziyaretleri sürüyor.

YAKIN ZAMANDA BİR GÖREV DEĞİŞİMİ YAŞANDI

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nde yaşanan rektör değişiminin ardından üniversiteye bağlı eğitim kurumlarında da yönetici değişimleri yaşanıyor. Bu kapsamda Simav Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nda da çeşitli yeni görevlendirmeler yaşandı.
Rektörlük tarafından kısa bir süre önce KSBÜ’nün Simav Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü olarak atanan Öğr.Gör.Dr. Özge Sakarya Çınkı, yanında müdür yardımcıları Öğr.Gör. Serkan Budak ve Öğr.Gör. Sertap Çakır ile birlikte Simav Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Kaymakam Karaloğlu’nun makamında gerçekleşen buluşmada sağlık alanındaki Simavlı eğitimciler kaymakam Karaloğlu’na okullarının yeni hizmet binası, mesleki eğitim alanları, öğrenci ve personel sayılarıyla ilgili çeşitli bilgiler sundu. MYO heyeti ayrıca okulun spor tesisi gibi ihtiyaçlarını da dile getirdi. Konuşmalardan gerekli notlarını alan Kaymakam Karaloğlu, Simav için elinden geleni yapacağını beyan etti.