Menü Kapat

SİMAV’IN YENİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ GÜVEN: “MEMLEKETİME HİZMET İÇİN BURADAYIM”

Simav’ın yeni İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Güven, eski ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şirikçi’nin yaklaşık olarak 18 yıl boyunca Simav’a hizmet eden, özellikle 19 Mayıs 2011 Simav depreminden sonra büyük gayretleri olduğunu hatırlatarak kendisine teşekkür ettiğini açıkladı.

Simav’ın Sesi Gazetesi olarak hem nezaket ziyaretinde hem de başarı dileğinde bulunduğumuz Simav İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Güven, gazetemizin müdürü Mehmet Faruk Yalçın ve Haber Editörü Mustafa Arıgümüş’ü makamında kabul etti. Göreve başladığı günden bu yana kendisine bağlı kurumları tanımaya çalıştığını, bu konuda Simav Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu’nun da kendisi için bir şans olduğunu belirtti.

GÜVEN’DEN GÜVEN DOLU AÇIKLAMALAR..

İsmail Güven, “İlçemizde eğitime dair tüm sorunlarımızı paydaşlarımızla birlikte, Simav’ımızın geleceği olan öğrencilerimizin menfaatlerini ön planda tutarak çözümlemek için tüm gayretimizle çalışmamız gerekiyor” diyerek sorumluluğunun ne kadar büyük olduğuna dikkat çekti. Güven sözlerine şöyle devam etti; “Bizler, Simavlı hemşerilerimle birlikte el ele vererek ilçemiz öğrencilerinin başarı çıtasını her alanda daha yukarılara taşımayı kendimize şiar edindik” dedi.